בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    wana.
    03/05/2009

תמיד הייתה לי אובססיה לאוכל... אולי זה בגלל ההתעסקות עם הנושא בבית
    היו לי משברים רבים בגלל דימוי עצמי מחורבן ובסוף, לפני שנה או שתיים פתחתי בלוג בישראבלוג בו החלטתי לרדת במשקל. בהתחלה היה אחלה, וזה מאוד עודד אותי, אבל אז התחילו בולומוסים והתחלתי להקיא, ואני מאוד אהבתי את ההרגשה הזאת.
    התחלית לאכול בכוונה גם בלי שהיה לי בולמוס אמיתי ולהקיא, כל החרא היומיומי כבר לא הזיז לי כי זה נתן לי סוף כל סוף- סיפוק אמיתי.
    בחרתי לחיות עם בולמיה כמו זריקת מרץ כשרע לי בלב... אבל אז התחלתי להיות ממש חלשה.
    לא היה לי אנרגיה ללימודים, דבר שאסור לי לפגוע בו
    אז ניסיתי לצמצם את ההקאות למינימום (רק כשאני מרגישה שאכלתי יותר מידי)
    והעלתי את המשקל שירדתי בזמן הזה
    אני מתוסכלת כל כך.
    אני חושבת לחזור לשקוע בבולמיה אבל אני מפחדת על הציונים שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    04/05/2009

נשמע שבמשך תקופה מסוימת הפרעת האכילה "שכנעה" אותך שבאמצעותה ניתן יהיה להרגיש טוב יותר בנוגע לעצמך ולחייך, אבל שעם הזמן התחלת פחות להאמין, כאשר התחלת להרגיש את המחירים שהיא גובה ולהבין שהפתרונות האלו הם סוג של בלוף. עדיין להפרעה יש כוח עלייך, במיוחד ברגעים של תסכול ומצוקה. כדי להתחזק ולהתגבר על ההפרעה יש צורך בגיוס של כוחות נוספם - כוחות טיפוליים מקצועיים שיוכלו לעזור לך לפתח מיומנויות אחרות להתמודד עם המשברים בחייך. אם אינך נמצאת כיום בטיפול בהפרעת האכילה, מומלץ מאד לעשות צעדים על מנת לקבל טיפול כזה לעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו