בקשר לצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לצבא
    שואלת
    08/05/2009

אני רוצה (סוף סוף) להתחיל טיפול פסיכולוגי כלשהו, כבר נפגשתי עם פסיכולוגית שאמרה שהיא חושבת שזה הכרחי גם כן. אבל אני ממש מעט לפני גיוסי לצבא ולא יודעת מה לעשות כי אני אמורה להתגייס סוף סוף לתפקיד שאני רוצה (ואין הרבה כאלה בצבא, אני ממש ממש ממש רוצה אותו) ומפחדת שבגלל הטיפול (שבטח יגרור חשיפה אם עוד אין) לא יתנו לי את התפקיד בסוף. אני גם לא יודעת איך ניתן להמשיך בטיפול תוך כדי הצבא ואם זה שווה בכלל את הזמן הכסף והמאמץ להתחיל טיפול עכשיו כשאני מתגייסת בספטבמר (ותוך כדי אני גם בשנת שירות ועסוקה מעבר לראש) ואחר כך אני בספק אם ארצה להמשיך בטיפול כי זה אומר לספר לצבא וכנראה לא לקבל את התפקיד. בקיצור אני אובדת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לצבא

הוספת תגובה

• תגובה

יעל שטראוס-הנדל
    08/05/2009

שלום,
    קודם כל טוב שהתחלת טיפול פסיכולוגי, למרות שפעמים רבות קיימת תחושה שזה לא זמן מתאים לפתוח ולגעת בדברים. אני ממליצה להמשיך בטיפול, ובבוא הזמן להתייעץ עם הפסיכולוגית לגבי הצבא. אם את והיא תחשבו שיתכן ומצבך אינו כשיר לתפקיד שבחרת, אז עדיף שאכן לא תבצעי את תפקיד זה. הצבא עלול ליצור מתחים ולהעלות קשיים רבים ולכן חשוב לבחון את מוכנותך לכך.
    ברור לי שהרצון שלך לשרת בצבא בתפקיד שבחרת הוא גדול, אך בסדר העדיפויות הוא מצבך הפיזי והנפשי. בכל מקרה לדעתי כדאי להמשיך בטיפול, יש עוד מספר חודשים עד הגיוס.
    בנוסף, ניתן להמשיך בטיפול במהלך השרות הצבאי כמסגרת תומכת.
    המון הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שואלת
    08/05/2009

מאוד עזרת לי ואני אמשיך לחשוב על זה כמו שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו