מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לצבאשואלת08/05/2009
אני רוצה (סוף סוף) להתחיל טיפול פסיכולוגי כלשהו, כבר נפגשתי עם פסיכולוגית שאמרה שהיא חושבת שזה הכרחי גם כן. אבל אני ממש מעט לפני גיוסי לצבא ולא יודעת מה לעשות כי אני אמורה להתגייס סוף סוף לתפקיד שאני רוצה (ואין הרבה כאלה בצבא, אני ממש ממש ממש רוצה אותו) ומפחדת שבגלל הטיפול (שבטח יגרור חשיפה אם עוד אין) לא יתנו לי את התפקיד בסוף. אני גם לא יודעת איך ניתן להמשיך בטיפול תוך כדי הצבא ואם זה שווה בכלל את הזמן הכסף והמאמץ להתחיל טיפול עכשיו כשאני מתגייסת בספטבמר (ותוך כדי אני גם בשנת שירות ועסוקה מעבר לראש) ואחר כך אני בספק אם ארצה להמשיך בטיפול כי זה אומר לספר לצבא וכנראה לא לקבל את התפקיד. בקיצור אני אובדת עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל שטראוס-הנדל08/05/2009שלום,
קודם כל טוב שהתחלת טיפול פסיכולוגי, למרות שפעמים רבות קיימת תחושה שזה לא זמן מתאים לפתוח ולגעת בדברים. אני ממליצה להמשיך בטיפול, ובבוא הזמן להתייעץ עם הפסיכולוגית לגבי הצבא. אם את והיא תחשבו שיתכן ומצבך אינו כשיר לתפקיד שבחרת, אז עדיף שאכן לא תבצעי את תפקיד זה. הצבא עלול ליצור מתחים ולהעלות קשיים רבים ולכן חשוב לבחון את מוכנותך לכך.
ברור לי שהרצון שלך לשרת בצבא בתפקיד שבחרת הוא גדול, אך בסדר העדיפויות הוא מצבך הפיזי והנפשי. בכל מקרה לדעתי כדאי להמשיך בטיפול, יש עוד מספר חודשים עד הגיוס.
בנוסף, ניתן להמשיך בטיפול במהלך השרות הצבאי כמסגרת תומכת.
המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שואלת08/05/2009מאוד עזרת לי ואני אמשיך לחשוב על זה כמו שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)