שום דבר כבר לא מספק אותי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שום דבר כבר לא מספק אותי...
    רוית
    09/05/2009

שוב סופ"ש, שוב לא מרגישה טוב עם עצמי, הולכת למראה מסתכלת ורואה ייצור כ"כ שמן כ"כ דוחה.
    כ"כ לא אוהבת את עצמי…
    לפעמים אני נדהמת כמה בן אדם יכול לא לאהוב את עצמו אלוהים כמה?!
    אז נכון הבנתי שאני צריכה לטפל בעצמי שמשהו לא בסדר איתי, אבל עברתי כ"כ הרבה טיפולים למה שהפעם כן אצליח?! מה שונה מבעבר? מנסה לעודד תעצמי שיהיה בסדר שאני חייבת את זה.
    אז נכון אנשים סביבי תמוכים מעודדים אומרים לי את רזה את יפה את מהממתתתתת אבל כלום כבר לא מספק אותי ואני ממשיכה לרדת קילו וקילו ועוד קילו ופתאום כבר כלום לא מספק אפילו משקל יעד שפעם כן היה לי כבר אין לי שואפת לחולי הזה לבור הזה שאני נמצאת בתוכו כבר 10 שנים ופשוט איבדתי תיציאה.

אולי הפעם אצליח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שום דבר כבר לא מספק אותי...

הוספת תגובה

• לרוית .

מנסה לשכוח.
    12/05/2009

אולי אני לא פסיכולוגית או מישהי מקצועית, ולהפך.
    גם לי היו(ויש..?) הפרעות אכילה, ואני בטוחה שאני יותר צעירה ממך.
    אבל חשוב לי להגיד לך שהכל הכל הכל הכל מתחיל אצלך, הכל אצלך בראש .
    מה יהיה שונה מהעבר ?! החשיבה שלך ! שלך בלבד !
    אם תביני שאת באמת לא צריכה את זה, שתנסי באמת פעם אחת להקשיב למישהו מהצד שאומר שאת באמת יפה, אולי תצליחי.
    הכל תלוי בך, הכוח רצון שלך, האמונה שלך בעצמך.
    זה תלוי אם את באמת רוצה את זה, אם את באמת מודעת.
    ולכן יש לך את הטיפול, שיעזור לך להסתכל על הצדדים האחרים, לראות איפה הטעיות ואיפה את יכולה לתקן.
    אבל תאמיני בזה שזה יכול לעזור לך, לכי לטיפול בגישה של 'עכשיו אני באמת רוצה את זה, אני יכולה, הם יעזרו לי, אני אעזור לעצמי'.

שיהיה לך בהצלחה !!!! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו