צריכה עזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה.
    שרון
    17/05/2009

אז ככה..לפני שנה חברה טובה סיפרה לי שהקיאה,אחרי אינספור שיחות אפשר לומר שהצלחתי להוציא אותה מזה, אמנם לא לגמרי. היה לי ברור שזה עניין זמני ואם הפרעת האכילה צריכה להתפרץ אצלה זה יקרה במוקדם או במאוחר בלי טיפול,היא לא הסכימה ללכת לטיפול כך ששמתי לב להתנהלות שלה לכמה זמן,העניינים חזרו לשליטה והכל "נשכח".
    לפני בערך שלושה שבועות הבנתי שהיא חזרה לרעיון של לרדת במשקל,הפעם פשוט בעזרת לא לאכול ולעשות הרבה ספורט.
    לי ברור כי יש לה הפרעת אכילה,בעיקר מכוון שגם לי יש (אני בטיפולים כבר כמעט שנתיים)אז אני מזהה את זה אצל אחרות מהר מאוד.
    היא לא מוכנה להקשיב לי ולא רוצה ללכת לאף טיפול וגם לא לאבחון של ה"א. אני לא יודעת מה לעשות. אשמח לקבל עצות,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה.

הוספת תגובה

• תגובה לשרון

יעל שטראוס-הנדל
    18/05/2009

שלום שרון,
    מהתיאור שלך נשמע שאת מאוד דואגת לחברתך. בנוסף, את מתמודדת בעצמך עם הפרעת אכילה, שכפי שאת יודעת ההתמודדות היא קשה. לא ציינת מה גילך וגיל חברתך, אך נשמע שאת לוקחת עליה אחריות גדולה. אני מציעה לדבר איתה על כך שאת רואה מה קורה לה ועם מה היא מתמודדת.. בנוסף, הייתי משתפת גורם נוסף שהיא קרובה אליו כמו הורים או כל אדם קרוב אחר. כי במצב הנוכחי, את זו שמרגישה אחראית בלעדית למצבה.
    שיהיה המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

אנונימית...
    24/05/2009

היא לא מסכימה שאדבר עם הוריה..
    ודיברתי איתה על זה כבר המון פעמים,היא לא מקשיבה ולא מודעת בכלל לכך שיש לה בעיה.
    אנחנו בנות 17..
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו