מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות..אנונימית...24/05/2009
היי,יש לי הפרעת אכילה (אנורקסיה נרבוזה) ואני בטיפולים כבר שנתיים,מגיל 15.
המצב תקוע ובזמן האחרון אני חושבת על להתאשפז,האמת שכדיי לברוח מהכל ולא בשביל לטפל בהפרעת אכילה.
העניין הוא שאני לא יודעת אם זה יפגע לי אחר כך בשירות בצבא ואם יגייסו אותי בכלל אחרי אישפוז..
אשמח לתשובה,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית
לירן רוגב24/05/2009איני יודע לומר לך באופן מוחלט אם האשפוז יפגע או לא יפגע בשירות הצבאי. אני כן יכול לומר לך באופן מוחלט שהפרעת האכילה תפגע לך בשירות הצבאי, ושאם הנושא המסוים הזה, ובכלל היכולת לתפקד באופן נורמטיבי בעתיד, חשובים לך, כדאי לך לעשות מאמצים כדי להיפטר מההפרעה שמלווה אותך כבר מספר שנים - בתקווה עוד לפני הגיוס. בכל מקרה, הדילמה לגבי אשפוז מורכבת, והיא כזו שצריכה להיות מדוברת בטיפול. אני מציע שתעלי את המחשבות והלבטים מול המטפלים שלך, כדי שהם יוכלו לסייע לך להחליט מה את רוצה לעצמך ומה את מוכנה לעשות כדי להתגבר על ההפרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)