איך יודעים אם יש לי הפרעת אכילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יודעים אם יש לי הפרעת אכילה?
    נילי
    22/03/2007

אני כל הזמן נלחמת במה שאני אוכלת...לפעמים זה יותר מדי ולפעמים אין לי מה לאכול ןאז אני אוכלת פחות מידי. הגובה שלי זה 164 והמשקל שלי 56. אני יודעת שאני צריכה לרדת 3 קילו בערך בשביל להיות רזה ויש לי במהנ גוף יחסית רזה, אבל הצטברו ל קצת שומנים ועכשיו אני רוצה להיפטר מהם. אני לא מצליחה לשמור על תזונה מסודרת כי לפעמים בבית ספר אנחנו אוכלים המון שטויות, ולפעמים גם בבית יש עוגות ומאכלים טעימים ואני לא עומדת בפיתוי.
    זה נקרא הפרעת אכילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לנילי

קרן עמית
    23/03/2007

נילי שלום. לא ניתן לערוך אבחון דרך הפורום . מה שאוכל כן לומר לך זה שמשקלך תקין לגמרי , והוא נמצא בטווח התחתון של הנורמה. לא ציינת בת כמה את , בכל אופן בתקופת ההתבגרות מאוד לא מומלץ לעשות דיאטות, כי בתקופה זו יש תהליך גדילה מואץ (כולל גובה) , ומכאן גם התיאבון היותר גדול, שנועד לספק את צרכי הגוף. נישנושים בבית ספר , ובבית אינם אינדיקציה להפרעת אכילה , וכנראה שאינך מגזימה , כי אחרת משקלך היה גבוה יותר. עצה שלי אלייך היא לא לחשוב כל כך על האוכל , ולא לדאוג למשקל. לאכול מסודר ורגיל , ולנשנש מידי פעם , זה בהחלט נורמלי. חבל לעשות דיאטות שלא לצורך , כי זה עלול לפגוע בגדילה. תיהני מתקופת הלימודים ואל תדאגי... קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו