המצב ממשיך להדרדר....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המצב ממשיך להדרדר....
    רוית
    30/05/2009

כ"כ רע לי, המצב ממשיך להדרדר, ממשיכה לצום המשקל צונח במהירות אדירה כלפי מטה.
    ואין לי כסף לטפל בעצמי (המון חובות..).

אני שייכת לקופ"ח כללית ולצערי אין להם מה להציע , תל השומר יכולים רק שעות הצהריים לקבל אותי מה שלא מתאפשר עם העבודה ואנ ילא במצב של לא לעבוד כרגע.

המצב שלי כ"כ מסובך אני כ"כ צריכה טיפול כבר ממש בחוסר אונים מוחלט.

איזה טיפול אני יכולה להשיג בעלות חודשית סימלית בשעות הערב? מה כן אני יכולה לעשות?
    אסור לי להשאיר תעצמי ככה ולהמשיך ליפול בדקתי את כל האפשרויות וכלום לא מסתדר.

אסור פשוט אסור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המצב ממשיך להדרדר....

הוספת תגובה

• תשובה לרוית

לירן רוגב
    30/05/2009

נשמע שמצד אחד את מבינה שאת חייבת טיפול, כי הפרעת האכילה מפריעה למהלך החיים התקין, אבל מצד שני קשה לך להשלים עם העובדה (המצערת, אבל הבלתי נמנעת) שגם טיפול גובה מחיר, בין אם כלכלי, בין אם בפגיעה בשעות העבודה, ובין אם במובנים אחרים. היות ואם מצבך ימשיך להתדרדר תאלצי להתאשפז ולא תוכלי לעבוד כלל, אני ממליץ בחום לנסות ולמצות את האפשרות של טיפול בתל השומר (או כל טיפול אחר שעומד לרשותך כרגע), גם אם זה דורש הקרבה. ברור שהמחשבות שפועלות בשירות הפרעת האכילה "מציעות" לך סיבות רבות להימנע מטיפול ומציבות מכשולים בדרכך. אני מאחל לך שתמצאי את הכוח להתנגד לקולות האלו ותצליחי לדאוג לעצמך ולגייס תמיכה ועזרה במאבק במחלה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירן יש משהו סותר במה שאתה עונה לי

רוית
    31/05/2009

כי פניתי אליך בעבר וביקשתי ממך להיות מטופלת בנתיים פעמיים בחודש הסברת לי שלא ניתן.
    מצד שני אתה אומר תלחמי על כל טיפול שאת יכולה כרגע זה עדיף על כלום..

אז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי

שואלת
    31/05/2009

אין לי שום סמכות אבל נראה לי שכשיש בעיה (למשל- חולים בשפעת קשה) אז מטפלים בה בכל מחיר כי היא מפריעה לתפקוד יומיומי. גם אצלי הטיפול דורש המון ויתורים והקרבות אז אני מבינה אותך, אבל אסור לוותר, צריך ללכת עד הסוף- כלומר, למצוא את הטיפול היעיל ביותר עבורך ולהתמיד בו. יכול להיות שהטיפול הטוב ביותר עבורך הוא אחת לשבוע וצריך להתגמש המון אבל לוותר עליו יכול לגרור את המצב להיות כזה שאפילו יום בשבוע לא תוכלי לעבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומי בידיוק ישלם לי על טיפול ?

רוית
    31/05/2009

אחת לשבוע?
    כשאת חנוקה בכסף והכול הולך לחובות?
    וכשאת כ"כ חייבת תעבודה הזו כי אחרת באמת תשארי בלי כלום?
    אה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית

לירן רוגב
    31/05/2009

אני מבין שכרגע את מרגישה שאין טיפול שתואם את יכולותייך וצרכייך באופן אוטימלי, אלא שבהתמודדות עם הפרעת אכילה חשוב למצוא תמיכה טיפולית יעילה גם אם אינה אופטימלית. אם יש לך אפשרות לקבל טיפול מקצועי בחינם פעם בשבוע בתל השומר, זו נשמעת אופציה שכדאי לנסות ולמצות, גם אם היא דורשת מאמצים. לגבי טיפול פרטני, אני באופן אישי לא חושב שאוכל לטפל ביעילות בהפרעת אכילה על בסיס של שתי פגישות בחודש, ולכן איני מוכן להציע טיפול שאיני עומד מאחוריו מבחינה מקצועית, אך ייתכן שיש מטפלים אחרים שעמדתם שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו