גוף מוזר : \

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוף מוזר : \
    .....
    06/06/2009

שלום !
    אני בת 14 גובה 1.69/70 משקל 50/51. [והגוף שלי ממש לא ניראה רזה]
    עד לשני שנה בערך הייתי שמנמונת , ורזיתי הרבה מאוד .. [בערך 6.5 ק"ג בשלושה חודשים]
    הייתי אוכלת לפי תפריט ועושה ריצות והליכות .
    ועכשיו , בבוקר אני קמה רזה עם בטן שטוחה פחות או יותר , אבל איך שאני אוכלת משהו קטנטן או אפילו שותה טיפה מים הבטן מתנפחת כאילו אני בהריון . וזה לא יורד עד לבוקר שלמחורת , ככה במשך היום כשאני אוכלת עוד היא מתנפחת יותר ויותר.
    מה לעשות שהיא לא תתנפח לי ?
    מה אפשר לעשות כדי לקבל בטן שטוחה וגם עם אני אוכל שהיא תישאר כמו שהייתה ?
    ועוד משהו , חפי הגובה והמישקל אני בתת תזונה , אבל הגוף שלי לא ניראה ככה , הבטן שלי נראת שמנה , שלא נדבר על הישבן והיריחיים , מה אפשר לעשות כדי שהגוף יראה בהתאם למשקל ? , האם זה קשור לשרירים רפויים ?
    מחכה לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוף מוזר : \

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    07/06/2009

נשמע שמראה הגוף התחיל להעסיק אותך מאד עם תחילת גיל ההתבגרות, וזה טבעי - אבל זו גם הנקודה שבנות הופכות פגיעות מאד להפרעות אכילה. כדי להימנע ממצב בו במקום להיות פנויה ללימודים, לחברים, לתחביבים ועיסוקי פנאי, לבנים, ולכל מה שאמור לעניין בנות בגילך, את טרודה רק בענייני גוף ומשקל, אני ממליץ לא לעשות על דעת עצמך שינויים תזונתיים ולפנות לדיאטנית שתעזור לך להתנהל עם העניין בפרופורציה. ואגב, בנוגע לבטן - הרבה פעמים דווקא חסך תזונתי גורם להתנפחות של הבטן (ראית פעם תמונות של ילדים רעבים באפריקה?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו