לא יודע אם הגעתי לפורום הנכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע אם הגעתי לפורום הנכון
    מודאג
    08/06/2009

אבל זה הפורום היחיד שמצאתי הכי קרוב לנושא שמדאיג אותי נורא.
    שטפתי היום חלק פנימי של מכונה להכנת מיצים בעזרת סקוצ' ברייד ששטפו איתו עם אקונומיקה לפני שבועיים שלושה את הכיור.
    יש לציין שהחלק ששטפתי עשוי מחומר שדומה לפלסטיק אבל קשיח, אני מניח שזה מסוג של מלנין או חומר כזה או אחר.
    אני נורא פוחד שמא מרכיבי האקונומיקה יועברו למיצים שאכין ואשתה.
    האם יש דאגה אמיתית אני נורא נורא פוחד להשתמש בזה ,
    קניתי את המכונה רק לפני שבוע וחצי , והיא יקרה נורא
    בכל אופן אני אשאל אם אפשר לרכוש חלק כזה בנפרד,
    זו לא מכונה רגילה, זו מכונה לא צנטרפוגלית, שעובדת על מספר מעט של סיבובים בדקה על מנת לא לפגוע בערכים התזונתיים של הפירות והירקות.
    אודה לכם על תשובה בהקדםםם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

יעל שטראוס-הנדל
    09/06/2009

שלום לך,
    הפורום הנוכחי עונה על שאלות הנוגעות להפרעות אכילה, ולכן לצערי לא אוכל לעזור לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתכל'ס אין עם זה שום בעיה.

אני
    09/06/2009

אם הדחת את הכלי עם הרבה מים - הכל בסדר ואין חשש להרעלה כזו או אחרת, ואף יותר מכך - אולי אף השמדת כמה חיידקים מהכלי. עד כאן בתכל'ס.

מעבר לזה, אתה נשמע כסובל מחרדה או מפוביה מסוימת בקשר לזה. אי לכך הכתובת שלך היא
    איש מקצוע המתמחה בטיפול בפוביות. מולו תחשוף מה בדיוק מטריד אותך ומה זה מסמל לדעתך, וביחד תנסו "לפרק" את המוקש הזה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו