מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעל 40 קג' מהמותרrd23/03/2007
שלום שמי rd גיל 54 גובה 154 משקל 97 קג' +הפרעות אנדוקריניות,
מקבלת טיפול תרופתי לתת תפקוד בלוטת התריס ולא מתאזנת. יש לי גם בעיות קשות בגב וברגליים ולפיכך אינני יכולה לעשות התעמלות או
הליכה/שחייה. אני מאד אוהבת לאכול ירקות,מעט פירות, ולא מציחה לרדת במשקל . מה הייתם מייעצים לי בכל זאת לעשות? כי אני מאד מוגבלת מבחינת תנועות הגוף? תודה לכל תשובה מקצועית בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל RD
קרן עמית23/03/2007שלום לך. לא צייינת באם ניסית פריט דיאטות בעבר. בכל אופן אני ממליצה לך לגשת לדיאטנית קלינית בהקדם. גם אם כרגע אינך יכולה לעשות פעילות גופנית , התחילי עם יעוץ דיאטנית , על מנת להוריד במשקל מעט, ובהמשך כשתרדי קצת, תוכלי להוסיף פעילות גופנית. התייעצי עם הרופא/ פיזיוטרפיסט לגבי פעילות גופנית אחרת כגון פילאטיס, פלדנקרייז וכו'. אופציה אחרת היא להצטרף לקבוצת הרזיה, ישנן כאלה בבתי חולים, בקופות החולים, ובמסגרות פרטיות. בקבוצה ניתן להבין בעזרת השותפים לבעיה והמנחה , מדוע ההרזיה נכשלת. ומילת עידוד, גם עם תת פעילות בלוטת התריס מיתן לרדת במשקל. בהצלחה קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)