מעל 40 קג' מהמותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעל 40 קג' מהמותר
    rd
    23/03/2007

שלום שמי rd גיל 54 גובה 154 משקל 97 קג' +הפרעות אנדוקריניות,
    מקבלת טיפול תרופתי לתת תפקוד בלוטת התריס ולא מתאזנת. יש לי גם בעיות קשות בגב וברגליים ולפיכך אינני יכולה לעשות התעמלות או
    הליכה/שחייה. אני מאד אוהבת לאכול ירקות,מעט פירות, ולא מציחה לרדת במשקל . מה הייתם מייעצים לי בכל זאת לעשות? כי אני מאד מוגבלת מבחינת תנועות הגוף? תודה לכל תשובה מקצועית בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעל 40 קג' מהמותר

הוספת תגובה

• תשובה ל RD

קרן עמית
    23/03/2007

שלום לך. לא צייינת באם ניסית פריט דיאטות בעבר. בכל אופן אני ממליצה לך לגשת לדיאטנית קלינית בהקדם. גם אם כרגע אינך יכולה לעשות פעילות גופנית , התחילי עם יעוץ דיאטנית , על מנת להוריד במשקל מעט, ובהמשך כשתרדי קצת, תוכלי להוסיף פעילות גופנית. התייעצי עם הרופא/ פיזיוטרפיסט לגבי פעילות גופנית אחרת כגון פילאטיס, פלדנקרייז וכו'. אופציה אחרת היא להצטרף לקבוצת הרזיה, ישנן כאלה בבתי חולים, בקופות החולים, ובמסגרות פרטיות. בקבוצה ניתן להבין בעזרת השותפים לבעיה והמנחה , מדוע ההרזיה נכשלת. ומילת עידוד, גם עם תת פעילות בלוטת התריס מיתן לרדת במשקל. בהצלחה קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו