מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולמיה כתוצאה מחוסר התמודדותבהמה.30/06/2009
אני לאיודעת אם זה המקום הנכון לרשום בו,
אבל אני חסרת שליטה.
החוסר שליטה שלי מתבטא במין,אלכוהול ואוכל.
לצערי איני יודעת מתי מגיע "גבול הטעם הטוב".
אולי כי חייתי עם ניצולת שואה שהכריחה אותי לסיים הכל מהצלחת, כי לכי תדעי אם מחר יהיה..
החוסר שליטה שלי מתאחד באלגנטיות יתרה עם חוסר ההתמודדות, ההכחשה.
כשקשה לי, רע לי, עצוב לי, שמח לי-אני פונה אל האוכל ואז אל האסלה.
הם המפלט שלי, הם החברים הכי טובים שלי.
נמאס לי מהם כבר ממזמן, אבל כשהם עוזבים זה רק לקצת- כי אני הרי בהמה, ובהמה היא חסרת שליטה.
אני לא יודעת איך להתנהל עם הכל.
ותהייתי...אולי אתם יודעים איך להתנהל? איך להתמודד עם האוכל? החיים? המחשבות?
איך להיות בעלת שליטה.נמאס לי להתנהג ולהראות כבהמה.
לא טוב לי ככה.
אני כ"כ מלוכלכת.
אני רוצה שליטה. על הכל. בעיקר על האוכל.
תודה מראש.
רצוי לציין-
אני בת 19. 3 שנים בולמית, מתוכם בערך שנה שלא הקאתי עד לא מזמן (כי החיים האישיים שלי" התמוטטו" והייתי חייבת לברוח אל האוכל).בשנה הזו בערך הייתי מטופלת אצל פסיכיאטרית ודיאטנית בו זמנית.
אני לא רוצה רוצה לחזור אליהם (והארנק שלי יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל שטראוס-הנדל02/07/2009שלום לך,
ניכר הקושי שאת חווה מהתנהגותך "חסרת השליטה" לדברייך. נשמע שאת מאוד סובלת וקשה לך. כפי שציינת חוסר השליטה בא לידי ביטוי בתחומים רבים בחייך, מה שבטח לא קל לך.
ציינת שבתקופה שהיית מטופלת לא הקאת, ראית שהטיפול עוזר לך להשתלט על הדחפים, מדוע לא להמשיך? את יכולה למצוא טיפול טוב ומתאים לך דרך קופות החולים (וכך לא לשלם או לשלם סכום סימלי) ולשמר את הישגייך המדהימים שעשית בשנה הזו.
פעמים רבות, יש נסיגה בתקופות קשות, כפי שציינת ש"חייך התמוטטו", ודווקא בתקופות כאלה כדאי להיות מוחזקים בטיפול כלשהו ולהעזר ולשרוד את המשבר הקשה בדרך הטובה ביותר ובדרך שהכי לא תזיק לך.
אני ממליצה בחום לחזור לטיפול שמתאים לך (עדיף במרפאות להפרעות אכילה שיש שם גם פסיכיאטרים) כי הגבת לטיפול הקודם כל כך טוב.
בהצלחה ותשמרי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
בהמה.03/07/2009רישום בתיק האישי.
אני לא רוצה שזה יהיה רשום לי בתיק האישי
ורק באופן פרטי זה לא יהיה רשום בשום מקום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)