מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה..שני08/07/2009
למיטב הבנתכם כאנשי מקצוע...מה גורם לבטן ליהיות נפוכה ושמנה!?ביחס לגוף שלי שאני מודעת שהוא רזה..הבטן ממש שמנה ונפוכה..וכן יש לי הפרעת אכילה מיזה 4 שנים..ואני לא אומרת זאת כי אני חולה..זה באמת כך??מה הסיבות לכך??תת תזונה??בעיות בריאותיות כאלה או אחרות שגורמות לזה?או מה?חשוב לציין שלעולם לא טופלתי..לאחרונה יש לי המון תופעות כגון נפיכות של ממש..גזים..לפעמים עצירות..או שילשול מוזר עם רירית(סליחה על הביטוי)כאבי בטן..סחרחורת וכו..תעזרו לי להבין למה הבטן נפוכה:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
לירן רוגב10/07/2009לאכילה לא מאוזנת ולא בריאה (לכל כיוון - גם הפרזה וגם צמצום) יש מגוון של השפעות מזיקות, כולל הפרעות בתהליכי העיכול, שעלולות לגרום לחלק מהתופעות שאת מציינת. הבעיה היא לא הבטן הנפוחה - הבעיה היא הפרעת האכילה, מחיריה והשפעותיה על חייך, בכל מישור. את מציינת שמעולם לא טופלת, ואני ממליץ לשקול לפנות לטיפול מקצועי כדי להתמודד גם עם הבעיות שאת מתארת, וגם עם שאר המחירים שהפרעת האכילה גובה ממך. לייעוץ והכוונה נוספת את מוזמנת לפנות לקו הסיוע להפרעות אכילה, ב 08-9357035.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)