יש לי בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה
    נינה
    25/03/2007

אני בת 17 והחברה הכי טובה שלי סיפרה לי אתמול שהיא מקיאה כל ערב. היא באמת רזתה המון ואתמול שאלתי אותה איזה דיאטה היא עשתה אז היא סיפרה שהיא מקיאה. אני לא יודעת מה לעשות. אני לא יודעת כמה פעמים בכל מותר להקיא שזה בסדר ומתי זה מעיד על הפרעת אכילה???
    מצד אחד היא נראית מעולה, והיא גם לא נראית חולה או משהו אז יכול להיות שזה יעבור לה מעצמו..אבל מצד שני - אני לא יודעת אם צריך לספר למישהו או לא....מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• תשובה לנינה

קרן עמית
    25/03/2007

הי נינה. מתוך התיאור שלך , ייתכן מאוד שלחברה שלך יש הפרעת אכילה. בכל אופן להקיא זה אף פעם לא תקין, ובתדירות של יום יום ,זה הרבה מאוד. לדעתי חשוב ליידע מישהו באשר למצבה של חברתך, את יכולה לפנות ליועצת בית הספר. במקביל את יכולה לדבר עם חברתך ולהציע לה לפנות לעזרה, ולשתף את הוריה או לפנות בעצמה ליועצת. כדאי לך לומר לחברתך שהיא מסכנת את בריאותה ויכולה לגרום לעצמה לנזקים קשים - כמו קרעים בושת שמובילים להקאות דמיות , לדום לב ואפילו מוות .בהצלחה קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו