האם יש לי הפרעה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי הפרעה?
    נועה
    17/07/2009

שלום שמי נועה,
    ב3 החודשים האחרונים המשקל שלי מדאיג אותי - למרות שאני נחשבת רזה.
    אני סופרת קלוריות,וסובלת מבולמוסים נוראיים אני מגיעה למצבים שאני אוכלת משהו כמו כול 15 דק' אני אוכלת ולא נהנת מהאוכל,אני בוכה ומרגישה רע ורצון להקיא את מה שאכלתי. כול פעם שאני אוכלת אני רק חושבת כמה אני שמנה וכמה אני שונאת את עצמי ונגעלת מעצמי ומהאוכל.
    אין לי הנאה מאוכל כמו פעם אני אוכלת ונגעלת.

השאלה שלי היא - האם יש לי הפרעה מסויימת או שזה נורמלי?

בתודה.נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי הפרעה?

הוספת תגובה

• אני אמנם לא אשת מקצוע

שואלת
    17/07/2009

אבל זה נראה לי כמו בעיה, ובעיות דורשות טיפול. הכי כדאי שתדברי על זה עם אמא או מישהו אחר שאת סומכת עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנועה

יעל שטראוס-הנדל
    20/07/2009

שלום נועה,
    השאלה ששאלת- "האם יש לי הפרעה" היא פחות רלוונטית בעיני, כי נשמע מהתיאור שלך שאת חווה קושי ואף סובלת חלק נכבד מהזמן ולכן כדאי לטעמי, לפנות לטיפול.
    המחשבות שמתרוצצות בראשך, תחושות הגועל, השנאה העצמית, הרצון להקיא והבולמוסים אינם בגדר הנורמלי, וכדאי לשתף אנשים קרובים אליך ולהעזר בהם בכדי לפנות לטיפול.
    חשוב לפנות למקום שמתמחה בהפרעות אכילה, קיימים מקומות ציבוריים או מטפלים פרטיים שמתמחים בנושא.
    שיהיה לך המון הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו