מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתל.17/07/2009
כבר שנתיים שאני סובלת מבולימיה. בהתחלה בכלל לא יכולתי להודות שאני חולה. עכשיו אני נגעלת מעצמי. אני מסוגלת להחזיק שבוע שלם בלי להקיא ואז פתאום משום מקום ומשום סיבה אני נתקפת רצון אז לאכול מכל הבא ליד. מאיפה זה מגיע?? איך אני יכולה לעצור את זה?
התקף אכילה כזה של כל סוג האוכל, כמויות עצומות שלא ניתנות לתיאור. אוכל שאולי הייתי אוכלצ בשבוע. אני יודעת מה עליי לאכול "לפי הכללים" . הייתי כבר בקבוצה וירדתי. ועכשיו אני הורסת הכל. והורסת את עצמי. ושונאת את עצמי. אני בתהליכי טיפול םפסיכולוגי אבל לא מצליחה לבד להתמודד עם זה בנתיים. בבית.
אני מרגישה כאילו אין מי שיוכל לעזור לי. אני במעגל שלא נגמר. איך עוצרים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירן רוגב18/07/2009מחשבות הייאוש הן הרבה פעמים קולה הממלכד של ההפרעה. תהליך ההחלמה אינו קל, הוא דורש זמן ומאמץ, אבל חשוב לזכור את המטרות - לא רק לאכול לפי הכללים או לרדת במשקל, אלא לסלק את השפעתה המזיקה של הפרעת האכילה מחייך. ההימצאות בטיפול היא סימן טוב וחשוב, ואני מקווה שתצליחי לדבוק ולהתחייב לתהליך, ולא להתפתות למחשבות הייאוש. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)