מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילת יתר כפייתיתדניאל19/07/2009
רק בזמן האחרון הבנתי שבעצם שנים על גבי שנים אני סובלת מהפרעת אכילה- אכילת יתר כפייתית.
קראתי רשימת הסימפטומים והיא נראתה לי ממש כמו צ'ק ליסט- יש לי הכל.
אוכלת אפילו שאני לא רעבה ולפעמים גם לא נהנית מהאוכל ואז אני שונאת את עצמי על זה, ובגלל שאני שונאת את עצמי על זה אני אוכלת שוב, וחוזר חלילה.
מה אני עושה?
אני כל כך רוצה שזה יפסק..
אני מוכנה אפילו להתאשפז..
אבל איפה?
באיזה בית חולים יש מחלקת הפרעות אכילה לנוער מתחת לגיל 18?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אמנם לא אשת מקצוע
שואלת20/07/2009אבל נראה לי שלפנות לטיפול המשלב פסיכולוג ודיאטן זה הצעד הנכון השני.
הראשון הוא לדבר עם ההורים (או מבוגר אחר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאל
יעל שטראוס-הנדל20/07/2009שלום דניאל,
בראש ובראשונה טוב שאת מעוניינת לטפל בבעיה ובקשיים שאת חווה. האם ההורים יודעים לגבי מצבך? הקשיים שאת חווה? האם מישהו מבוגר אחר יודע?
אני ממליצה בראש ובראושנה לשתף את אחד ההורים (או שניהם כמובן) ולאחר מכן, בעזרתם, לפנות לעזרה. ישנן מרפאות של קופות החולים המתמחות בהפרעות אכילה ושם יכולים לעשות הערכה (תזונתית ופסיכולוגית) ולהציע תוכנית טיפול שתתאים לך ולמצבך.
אך מומלץ מאוד לשתף את ההורים כי התהליך הזה דורש עזרה, ליווי ותמיכה מהבית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)