מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    אני
    29/07/2009

כל כך רע לי בזמן האחרון שאני לא יכולה לתאר את זה במילים.
    יש לי עבר של אנורקסיה פעילה מאוד ואני חוששת שזה חוזר.
    אני שונאת את החיים האלה ואת כל מה שכרוך בהם ונמאס לי מהכל.
    עוד לא חשבתי על להתאבד אבל אני מפחיתה משמעותית באוכל וכל משהו שאני מכניסה לפה אני אחרי זה מצטערת עליו. כבר לא אכפת לי לחזור למחלה אולי אני אפילו רוצה את זה.
    יש בי משהו שקורא לעזרה שיצילו אותי ואני לא ייכנס שוב לגיהנום הזה אבל מצד שני אין לי בשביל מה להיאבק.
    אחרי האוכל אני מרגישה שהבטן שלי נפוחה ואני עומדת להתפוצץ ורע לי כל כך.כבר ירד לי התיאבון לגמרי ולא בא לי לאכול כלום. אני מאוד פסימית לגביי העתיד וחושבת שאני לעולם לא אצא מזה וכנראה זה הגורל שלי- להיות חולה לנצח.
    אני לא סובלת את הדאגה של כולם סביבי ורוצה רק שיניחו לי לעשות את מה שאני רוצה כי בסופו של דבר זה החיים שלי ואני זאת שחייה אותם וסובלת מהם כל כך.
    אני יודעת כמה נזק כבר גרמתי לעצמי בעבר ויכול להיות שכבר הרסתי את הגוף שלי במילא ככה שכרגע אני כבר לא מפחדת לחזור לזה שוב כי כנראה אני נדונה לחיים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• תגובה

לירן רוגב
    30/07/2009

היות ויש לך היכרות מהעבר עם הפרעת אכילה, אני מניח שאת כבר מכירה את דרכי הפעולה שלה: לגרום לך להתייאש, להוביל אותך לבידוד, לגרום לך להדוף את הדאגה של האחרים, לגרום לך להאמין שאין תקווה ולא ניתן להיפטר מההפרעה ונידונת לחיים כאלו. מול כל הקולות המדכאים של ההפרעה אני קורא שעדיין יש בך גם חלק שקורא לעזרה ומתעקש על חיים כפי שאת רוצה לחיות אותם. אני מאחל לך שתוכלי לגייס מספיק כוחות כדי להתחבר לחלק הזה שלך ולהמשיך לבקש ולקבל עזרה, בטיפול מקצועי מותאם להפרעות אכילה.
    מעבר לכך, לא צריך להיבהל או להתייאש מכך שההפרעה שהיתה קיימת בעבר מרימה שוב ראשה. כמו בהרבה מחלות אחרות, לפעמים לוקח יותר מ"סיבוב" אחד כדי לנצח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו