מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימית ואכלנית כפייתיתעדי30/07/2009
הכל התחיל לפני 5 שנים שהצלחתי להוריד ממשקלי 30 ק"ג הייתי אז בת 15 ושקלתי כ 90 קילו.
לקראת סוף התהליך השתמשתי בדיאטה לא קונבציונלית ופשוט כמעט ולא אכלתי, דבר שגרם בסופו של דבר להתפרצות של בולמוס מטורף וגדול שלא שבא והולך עד היום.
תמיד הייתי שמנמנה אבל שהצלחתי לרדת במשקל הבולימיה שהגיע בשלבים מאוחרים יותר של הבולמוס הראשוני הצליחה לעזור לי במעט ( וזה ממש בציוניות) נכון לעכשיו אני חיילת משוחררת שכבר 5 שנים חולה במחלה הזאת ולא מטופלת כראוי לא ייחסתי חשיבות גדולה כי בשנים הראשונות ההקאות היו פעם ב... אך בשנה האחרונה בצבא ההקאות הגיעו לכמעם יומיומיות
אני אובדת עצות המצב הבריאותי שלי מתדרדר, בעיות בשיניים חילוף חומרים לא תקין ולאחרונה בעיות בדופק בנשימה וכאבים תכופים בצד שמאל....
אני מפחדת מההשלכות הפיזיות מאוד במיוחד מהפגיעה בלב ובאיברים פנימיים ובמערכות חיוניות לגוף.
מה עליי לעשות ?
האם התסמינים שהגיעו עם המחלה יעלמו או שמא פגעתי בגופי ואין דרך חזרה לתיקון המצב הנפשי והפיזי גם יחד...?
עיזרו לי כי אני במצב של חווסר אונים מול המחלה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לעדי
יעל שטראוס-הנדל30/07/2009שלום עדי,
אני שומעת את הפחד בכתיבתך, אך ישנם פרטים שאינם ידועים לי. האם מישהו מודע למצבך, להקאות לבולמוסים וכו'? (הורים/ חברים/ מישהו בצבא...)
אני מציעה לשתף אדם או אנשים קרובים אליך שיעזרו לך בתהליך. אמנם לא ייחסת חשיבות גדולה להפרעת האכילה אך כעת, גופך מאותת לך לשים לב ולטפל.
חשוב מאוד לפנות לרופא (יש אפשרות לפנות גם לרופא פרטי), ולהתחיל לערוך בדיקות. חוץ מזה, אני מציעה לפנות לטיפול פסיכולוגי מכיוון שגם אם מקיאים בתדירות נמוכה, זה לא מעיד על כך שלא קיימת בעיה שמחייבת טיפול.
שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)