מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    שני
    30/08/2007

שלום אני כבר חולה למעלה מ4 שנים אני סובלת כיום מבולמיה ובעבר סבלתי גם מאנורקסיה . אני במשקל תקין אבל כל היום אני אוכלת ומקיאה בערך 5 פעמים . עברתי אישפוזים וטיפולים וכלום לא עזר , אני מפחדת כל לילה ללכת לישון ולא לקום יותר כי אני מודעת לכל הסכנות הנתונות במחלה שהגרוע מכל זה דום לב.. השאלה שלי היא באמת : האם יכול להיווצר מצב שאפשר ללקות בדום לב מתוך שינה הוא סתם בשכיבה?? האם זה באמת יכול לתקוף בכל רגע נתון או בעיקר בזמן ההקאה? אשמח אם תשיבו לשאלתי . שאלה נוספת אינני נוטלת כיום משלשלים אך בעבר נטלתי האם יכול להיות שהם גורמים לבעיות בראייה כי אני חוששת שזה מה שקרה לי או האם בכלל קיים קשר בין הפרעת אכילה לבעיית ראייה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• לשני

ד''ר סיגל אלון
    31/08/2007

שלום שני,
    הקאות מרובות עלולות לגרום להפרעות אלקטרוליטריות (מאזן המלחים בדם), מה שעלול לגרום להפרעות בקצב הלב ובמקרים קיצוניים- עד כדי דום לב. לגבי שאלתך השנייה- לא ידוע לי על קשר בין קוצר ראיה והפרעות אכילה.
    ולגבי מצבך: אל תתייאשי, ייתכן שבעבר לא היית בשלה עדיין לטפל בבעייתך ולכן הטיפולים לא הצליחו. עושה רושם שאת מאד סובלת ושיש לך מוטיבציה להחלים, אז נסי שוב. פני למרפאה להפרעות אכילה באזור מגוריך ועברי שוב אבחון וייעוץ. בהצלחה, דר' סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו