מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?שני30/08/2007
שלום אני כבר חולה למעלה מ4 שנים אני סובלת כיום מבולמיה ובעבר סבלתי גם מאנורקסיה . אני במשקל תקין אבל כל היום אני אוכלת ומקיאה בערך 5 פעמים . עברתי אישפוזים וטיפולים וכלום לא עזר , אני מפחדת כל לילה ללכת לישון ולא לקום יותר כי אני מודעת לכל הסכנות הנתונות במחלה שהגרוע מכל זה דום לב.. השאלה שלי היא באמת : האם יכול להיווצר מצב שאפשר ללקות בדום לב מתוך שינה הוא סתם בשכיבה?? האם זה באמת יכול לתקוף בכל רגע נתון או בעיקר בזמן ההקאה? אשמח אם תשיבו לשאלתי . שאלה נוספת אינני נוטלת כיום משלשלים אך בעבר נטלתי האם יכול להיות שהם גורמים לבעיות בראייה כי אני חוששת שזה מה שקרה לי או האם בכלל קיים קשר בין הפרעת אכילה לבעיית ראייה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
ד''ר סיגל אלון31/08/2007שלום שני,
הקאות מרובות עלולות לגרום להפרעות אלקטרוליטריות (מאזן המלחים בדם), מה שעלול לגרום להפרעות בקצב הלב ובמקרים קיצוניים- עד כדי דום לב. לגבי שאלתך השנייה- לא ידוע לי על קשר בין קוצר ראיה והפרעות אכילה.
ולגבי מצבך: אל תתייאשי, ייתכן שבעבר לא היית בשלה עדיין לטפל בבעייתך ולכן הטיפולים לא הצליחו. עושה רושם שאת מאד סובלת ושיש לך מוטיבציה להחלים, אז נסי שוב. פני למרפאה להפרעות אכילה באזור מגוריך ועברי שוב אבחון וייעוץ. בהצלחה, דר' סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)