תעזרו לי בבקשה זה דחוף ביותר !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה זה דחוף ביותר !!
    קורל
    03/09/2007

אוףף אני לא יודעת מה לעשות. אני בת 20. ויש לי הפרעת אכילה קשה ביותר כבר שנה. וזה בחודשיים האחרונים רק מחריף. אני עוברת הרבה דברים ותקופה מאוד קשה בחיי האישיים. קונפליקטים בין החומר לרוח- העולם החילוני לדתי. מאוד קשה לי בתקופה הזאת יותר מאי פעם. אני במצב של 5 קילו יותר. ואני רק אוכל ואוכלת הכסף שלי מתבזבז רק על אוכל. שוקולדים בכמויות עצמותו, עוגות גלידות, מתוקים, בכמויותתתתתתתתתתתתת

מה אני יעשה.. תעזרו לי מהר בבקשה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי קורל

קרן אור
    03/09/2007

פתחתי אתר תמיכה בפורום מקביל,שבו בנות תומכות אחת בשניה ונלחמות במחלה אשמח אם תצטרפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקורל

ד''ר סיגל אלון
    04/09/2007

שלום קורל. נשמע שאת מבולבלת ומתלבטת בתחומים שונים של חייך. הדבר מתבטא גם בכאוס ו"בבלאגן" שיש לך עם אוכל. צרי קשר עם מרפאה להפרעות אכילה באיזור מגוריך. מסגרת טיפולית כזו תוכל לעזור לך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו