שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מעיין
    03/09/2007

שלום!
    אני בת 29 ומזה כ - 17 שנים עם הפרעות אכילה ( אנורקסיה ).
    לפני כחודשיים ניסיתי להתאבד מתוך ייאוש ומתוך מקום של חוסר תקווה להמשיך במצב הזה אך לצערי כמו שאתן רואות אני עוד כאן.
    רופאת המשפחה שלי פנתה לפסיכיאטר המחוזי והוצא עבורי צו טיפול מרפאתי כפוי אך איני מקבלת טיפול בגלל ההפרעות אכילה אלה בגלל המצב הדיכאוני שבו אני נמצאת וטיפול זה אינו עוזר, אני הולכת לשם כי אני חייבת אבל לא לוקחת איתי שום דבר מימה שהמטפלת אומרת כאילו נכנס מאוזן אחת ויוצא מהאוזן השנייה ורק מתפללת שהסיוט הזה יגמר. בינתיים מצבי מתדרדר מבחינת המשקל ואני מרעיבה את עצמי שעות ואפילו ימים.
    מה עליי לעשות ( אגב, שבעתי לעצמי שברגע שאני מסיימת את " הטיפול " הכפוי לעולם לא אחזור לבקש עזרה ) ?

תודה.
    מעיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• למעיין

ד''ר סיגל אלון
    04/09/2007

שלום מעיין. את מתארת מצב עגום בו את נמצאת כביכול בטיפול, אך למעשה אינך משתפת פעולה עם הטיפול ולכן הסיכוי להצלחתו הוא קלוש. את סובלת מהפרעת אכילה קשה וממושכת, הגורמת לך לסבל רב, תחושת יאוש, דיכאון, חוסר תקווה ורצון למות. אני מציעה לך "לנצל" את המסגרת הטיפולית שניתנה לך כעת ע"מ לטפל בעצמך ולנסות לצאת מהמצב הקשה בו את נמצאת. את כועסת על כך שהטיפול הוא "בכפייה" ועושה דווקא ולא משתפת פעולה. רק את נפגעת מכך וחבל!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו