מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמעיין03/09/2007
שלום!
אני בת 29 ומזה כ - 17 שנים עם הפרעות אכילה ( אנורקסיה ).
לפני כחודשיים ניסיתי להתאבד מתוך ייאוש ומתוך מקום של חוסר תקווה להמשיך במצב הזה אך לצערי כמו שאתן רואות אני עוד כאן.
רופאת המשפחה שלי פנתה לפסיכיאטר המחוזי והוצא עבורי צו טיפול מרפאתי כפוי אך איני מקבלת טיפול בגלל ההפרעות אכילה אלה בגלל המצב הדיכאוני שבו אני נמצאת וטיפול זה אינו עוזר, אני הולכת לשם כי אני חייבת אבל לא לוקחת איתי שום דבר מימה שהמטפלת אומרת כאילו נכנס מאוזן אחת ויוצא מהאוזן השנייה ורק מתפללת שהסיוט הזה יגמר. בינתיים מצבי מתדרדר מבחינת המשקל ואני מרעיבה את עצמי שעות ואפילו ימים.
מה עליי לעשות ( אגב, שבעתי לעצמי שברגע שאני מסיימת את " הטיפול " הכפוי לעולם לא אחזור לבקש עזרה ) ?
תודה.
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעיין
ד''ר סיגל אלון04/09/2007שלום מעיין. את מתארת מצב עגום בו את נמצאת כביכול בטיפול, אך למעשה אינך משתפת פעולה עם הטיפול ולכן הסיכוי להצלחתו הוא קלוש. את סובלת מהפרעת אכילה קשה וממושכת, הגורמת לך לסבל רב, תחושת יאוש, דיכאון, חוסר תקווה ורצון למות. אני מציעה לך "לנצל" את המסגרת הטיפולית שניתנה לך כעת ע"מ לטפל בעצמך ולנסות לצאת מהמצב הקשה בו את נמצאת. את כועסת על כך שהטיפול הוא "בכפייה" ועושה דווקא ולא משתפת פעולה. רק את נפגעת מכך וחבל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)