מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרטותסימה20/08/2009
שלום, אני בת 18 גובה 1.46, התחלתי דיאטה לפני חצי שנה וירדתי בצורה חדה 10 קילו, הייתי 54 ועד לא מזמן הייתי 44. בזמן האחרון כולם אמרו לי שאני צריכה להשמין כי זה כבר לא יפה. אף פעם לא נשברתי למתוק ואוכל משמין, מה שגרם לי להצליח להחזיק את הדיאטה, כל קלוריה הייתה ספורה, אם להסתכל מהצד ספירת הקלוריות הייתה אובססיה. מאז שאמרו לי להשמין עליתי 3 קילו וכרגע אני 47 בתירוץ של 'אומרים לי להשמין אז למה לא'. אני חייבת מילה או שתים שתגרום לי להחזיק את עצמי ולהפסיק את הזלילות בלילה ובמיוחד כי זה לא בריא.. ייעוץ קטן יעזור מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
סימה20/08/2009גובה 1.57*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסימה
יעל שטראוס-הנדל20/08/2009שלום סימה,
מההודעה שלך לא כל כך ברור לי מה החלק שהכי מפריע לך? העליה במשקל? ספירת הקלוריות האבוססיבית (לדבריך)? הזלילות בלילה?
לפי הנתונים היבשים בלבד, משקל 44 ק"ג ביחס לגובה שלך הוא תת משקל ואכן את צריכה לעלות במשקל.
זלילות הן אכן לא בריאות (איני יודעת למה את מתכוונת כשאת אומרת זלילות- מהן הכמויות?), מצד שני תת משקל וירידה כה חדה במשקל גם אינם בריאים. פעמים רבות בגלל חסך ורעב של הגוף מתחילות הזלילות שבאות לפצות על כך. חשוב להגיע לתפריט מאוזן שבריא לך ולגופך. ולכן אני ממליצה לפנות לדיאטנית מומחית בהפרעות אכילה שתעזור לך בכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)