מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא111131/08/2009
אמא שלי ממש ממש ממש ממש רוצה שאפסיק לאכול. אני אוכלת כמויות נורמליות. 1000 ומשהו קלוריות ליום. לא זלילה, לא בולמוסים. אבל אמא באה אליי בכל מני קטעים דפוקים, למשל, 'אם פורצת מחר מלחמה, איך את מתמודדת עם זה? מה תעשי בלי אוכל?' היא מתנהגת אליי כאילו אני מכורה לאוכל, כאילו אני חזירה, היא שמה יותר דגש על האכילה ולא על המבנה גוף, למרות ששנינו מסכימות שאני די שמנמנה [56 ק"ג 169 ס"מ], אני עושה ספורט ומנסה לאכול בריא. אמא שלי תמיד אומרת לי למצוא עיסוק שיגרום לי לשכוח מאוכל לגמרי. אמרתי לה 'מה את רוצה שאני אלמד ימים ואצום?' היא אמרה שכן. זה המצב האידיאלי. תמיד שאני אוכלת היא אומרת לי 'כשהקיבה מלאה המוח ריח' ומגוון משפטים כאלה. היא רואה אותי כחזירה חסרת שליטה עצמית. מה עושים עם הורה כזה? אני מנסה להראות לה שזה מכעיס אותי אבל היא ממשיכה בשלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *תיקון
111131/08/2009המוח ריק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהED
111108/09/2009לירן שכחת מהבלוג שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר שאלה..
מישהי08/09/2009האם אימא שלך בעצמה רזה? או שהיא מדברת אלייך ומפנה אלייך את התיסכולים שלה?
ואם היא בעצמה לא שיא הרזה ויש לה עוד קילוגרמים עודפים, ובהתנהגות שלה כלפייך היא פוגעת בך לדעתי את צריכה פשוט להגיד לה, אימא את לא יותר טובה ממני, הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
רק ככה היא תבין שהיא עושה לך עוול ומזיקה לך כשבעצם היא לא יותר טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעמית
יעל שטראוס-הנדל09/09/2009שלום עמית,
ההערות של אימך והתחושות שלך לגבי גופך נשמעים קשים מאוד. האם ניסית לדבר איתה על ההערות הללו? על מה שזה עושה לך?
אם אני זוכרת נכון את נמצאת בטיפול, האם המטפל/ת פוגש/ת את ההורים מדי פעם? איך את מרגישה בטיפול?
כנראה המשקל והגוף נוגע לאמא בנקודה רגישה אצלה ואני חושבת שמה שחשוב כרגע זה להתמקד בך ובתחושות שלך ולהתחיל לרפא אותך, גם אם אמא תמשיך להעיר הערות כאלה.
שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)