מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הסיכוןליאל07/09/2007
אני בחורה בולימית מזה 3 שנים ,כרגע אני מקיאה פעם בשבוע ,אני מאוד רוצה להגמל ואני בתהליך טיפול אך כמובן שאיאפשר לעצור את זה ברגע ,אחד הדברים שמפחידים אותי זה השיניים ,מהו הנזק בעצם שנגרם לשיניים האם זה חורים ?,מה בדיוק ,ואיך מקטינים נזקים לגבי שאר הסכנות ,מלבד ההקאה הזו שגם ממנה אני מנסה להגמל אני ממש מקפידה על אכילת פירות וירקות שתייה מרובה דגנים מלאים ביצים מוצרי חלב לחם מלא ועוד ,האם תוכלי לפרט לי אילו נזקים אני מקטינה ואילו נזקים פשוט נגרמים בלי שום קשר לאכילה תקינה לאחר הקאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאל!
אני08/09/2007
הקאות גורמות נזק לכל מערכת העיכול העליונה, היינו: לפה, לשיניים, לגרון, לוושט ולקיבה. כל האיברים הללו נפגעים מחומצת הקיבה שכשמה כן היא - מאד-מאד חומצית וגורמת לאיכול הרקמות שהיא באה אתן במגע. שאלת לגבי השיניים - חומצת הקיבה מאכלת את שכבת האמייל של השן, שהיא שכבת ההגנה החיצונית של השן. במילים אחרות - ככל שאת מקיאה יותר השיניים הולכות ומתפוררות, הן מצהיבות ונוצרים עליהן חריצים. בסופו של דבר הן עלולות לנשור.
אני מאחלת לך בהצלחה בטיפול ואני מזמינה אותך לפורום התמיכה הנפלא שלנו - לקרוא, לספר ולהיעזר:
לחצי [a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=174 id=link]כאן.[/a]
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאל
קרן עמית09/09/2007ליאל שלום. להקאות ישנן השלכות בריאותיות קשות, ולא תוכלי לנמוע אותן , באמצעות אכילה , כפי שציינת, לאחר מכן. את היזכרת שיניים , שלהן הנזק נגרם מחומציות מיצי הקיבה, זאת מן הסתם לא ניתן לתקן. מעבר לכך, יש סיבוכים יותר קשים כגון דליות בושת, עד כדי קרעים בושת, והסיבוך המסוכן ביותר הוא דום לב שיכול להסתיים במוות(כתוצאה מאיבוד אשלגן בהקאות) . מסקנה- את צריכה טיפול שיעזור לך להפסיק להקיא בראש ובראשונה. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)