מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהילדה08/09/2007
מגיל 4 הייתי ילדה מאוד שמנה אך בחופש בין ח' לט' רזיתי בעזרת ספורט ודיאטה ונראיתי ממש מצויין אך בגלל שפחדתי להשמין המשכתי עם הדיאטה והספורט וירדתי עוד, זה גרם למצב שהייתי כמעט אנורקסית שקלתי 46 בגובה 1.68. למזלי הצלחתי לצאת מזה בעזרת תמיכתה של דיאטנית ומשפחה ועכשיו אני נראית מצויין אני רזה במידה וממשיכה להתאמן בחדר כושר.אך,עכשיו התעוררה אצלי בעיה חדשה כנראה בגלל שכמעט שנה הגבלתי עצמי באוכל(לא אכלתי מתוק בכלל,לא לחם,לא פרות ,לא תפוחי אדמה ועוד...) כעת שאני מאפשרת לעצמי לאכול הכל לפעמים זה הופך לממש התקפי זלילה בהם אני אוכלת ממש המון, אני לא משמינה כי אני מתאמנת בצורה איכותית מאוד ,יעילה ומאוד נהנית מהאימון אך זה גורם לי להרגיש לא בנוח מפני שאני מרגישה אחר כך בחילה וגם כי אני בכל זאת פוחדת להשמין מהסיבה שיש לי נטייה להשמנה, אך גם פוחד לרזות כי זה היה נורא...מה אוכל לעשות כדי להיות בן אדם נורמלי שלא סובל מכל מה שקשור למזון ומצליח פשוט לשמור על משקלו ולהנות מהחיים ומהמזון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לילדה
קרן עמית09/09/2007שלום לך. היות ובעבר הדיאטנית שלך עזרה לך, אני מציעה לך שתפני אליה שוב. בנוסף, כדאי לשקול ביחד ע ם הדיאטנית שלך , טיפול נפשע כלשהו, שיעזו רלך להבין את המשמעות הרגשית של האוכל בחייך, וכך תוכלי , כפי שאמרת במילותייך את "להנות מהחיים ומהמזון" . בעצם חשוב שתלמדי איך להינות מהחיים מבלי לייחס חשיבות כה רבה למשקל ולאוכל. קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)