הפרעת אכילה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה??
    קרן אור
    28/03/2007

שלום לך,
    אני בת 28 אמא לשני ילדים.
    סבלתי בעבר במשך 10 שנים מאנורקסיה וטופלתי ע"י פסיכולוגית.
    איני יודעת להשים את היד על הנקודה בה התחלתי להחלים,יכול להיות
    שזה בעקובות כך שמשהו קטן גדל בתוכי..
    בכל אופן אני היום שוקלת 49 ק"ג 1.64 ואוכלת מתי שאני רעבה,ולא כ"כ מוטרדת מהמשקל.
    הנקודה היא שנשאר לי הרגל ישן -שימוש במשלשלים זה משהו שהולך איתי
    שנים.ניסיתי באמצעות רופא להיגמל אך אני כבר מכורה וברגע שאני לא משתמשת אני לא נכנסת לשירותים בכלל ואני בתוך תוכי כנראה מפחדת להשמין ברגע שאפסיק.האם זה מוגדר עדיין כהפרעת אכילה????או שזה התמכרות פיזית???אשמח לתשובתך,ומודה לך שאת אוזן קשבת בשביל אלו שכ"כ צריכות את זה,מי כמוני יודעת עד כמה זה קשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה??

הוספת תגובה

• תשובה לקרן אור

קרן עמית
    28/03/2007

שלום לך. שימוש במשלשלים הוא בהחלט מרכיב של הפרעת אכילה, אך על מנת לאבחן הפרעת אכילה נדרש אבחון ב-4 עיניים , מה שכמובן איננו עושים בפורום זה. על מנת להיגמל משימוש במשלשלים אני ממליצה לך לפנות למרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה לאבחון. רצוי מרפאה שכוללת צוות רב מקצועי. ייתכן שדיאטנית תספיק, אך ייתכן שידרש יותר מכך , וזאת בהתאם לאבחון ןלמדיניות המרפאה. אגב , ממשלשלים לא מרזים , היות והמשלשלים עובדים רק על החלק התחתחון של מערכת העיכול , כלומר המעי הגס. אולם מאבדים מאידך , נוזלים ומינרלים , שמסוכן לבריאות. כמו כן השימוש ארוך הטווח גורם למעיים עצלים. מומלץ גמילה ממשלשלים במסגרת טיפולית , כך שיסייעו לך לשקם את העיכול ככל שניתן, ויפה שעה אחת קודם.. בהצלחה וחג שמח. קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

קרן אור
    29/03/2007

תודה על תשובתך המהירה.אני יודעת שמשלשלים לא מרזים,אבל הכמויות שאני נוטלת הן לא סטנדרטיות במיוחד(מעל 30 ליום),אני גרה באיזור השרון לאן עדיף לי לפנות לשם בירור???
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקרן אור

קרן עמית
    29/03/2007

שלום
    נשמח לעזור לך במרפאת נופית בהוד השרון שפרטיה מופיעים בכותרת הפורום.
    לאור התיאור שנתת, כדאי שתקבלי טיפול בהקדם.

בהצלחה וחג שמח

קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו