אנורקסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנורקסיה
    בת-אל
    28/09/2009

גמר חתימה טובה לכולם דיברתי לפני כמה ימים עם מישהי שעובדת בהפרעות אכילה והיא רוצה שאני יחזור לטיפול כי המשפחה שלי רוצה להוציא לי צו מבית משפט לאשפוז בהפרעות אכילה ואני לא יודעת מה לעשות היא נתנה לי שבועיים לחשוב מה לעשות אני לא יודעת אם כדאי לי או לא תודה על ההמלצה שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנורקסיה

הוספת תגובה

• למה לא?

שואלת
    29/09/2009

למה לא ללכת לטיפול? אני רואה את הטיפול כדבר נפלא שאני רק חיכיתי לו כל הזמן ההוא, כשעוד הייתי בתוך ההפרעה. גם היום אני לא אתנגד לטיפול בכלל, זה נשמע לי כמו דבר שרק יכול לעזור, גם לאנשים שאינם חולים בהפרעת אכילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת אל

לירן רוגב
    29/09/2009

כדי שטיפול יהיה אפקטיבי הוא צריך להיות בחירה שלך, ממקום שמוכן לעשות תהליך - גם אם יש אמביוולנטיות כלפי תהליך זה (מה שבדרך כלל קורה בהפרעות אכילה). עם זאת, אפשר להבין שנוכח התדרדרות מסוכנת האנשים הקרובים אלייך יעשו כל מה שהם יכולים לשמור עלייך, כולל צו אשפוז. אגב, ככל הידוע לי כיום מחלקות להפרעות אכילה לא מקבלות אשפוזים בכפייה, ואם מאשפזים בכפייה מטופלות בהפרעות אכילה הן מאושפזות במחלקה פסיכיאטרית סגורה - חוויה פחות נעימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו