עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ריקי
    07/10/2009

היי,
    אני בת 13 וחצי ובערך לפני חצי שנה התחלתי דיאטה,שקלתי 62 והגובה שלי הוא 1.53,היום אני שוקלת 48.
    אני לא צמתי בדיאטה,אכלתי פירות,ירקות,לחם מחיטה מלאה,בשר,דגים,גבינות וכל הסוגים של המאכלים...
    הבעיה היא שהמחזור מאחר לי כבר המון המון זמן! נראה לי כבר בכמה חודשים(אולי 3 חודשים)... אני לא בדיוק זוכרת מתי קיבלתי בפעם האחרונה.
    קיבלתי פעם ראשונה מחזור לפני שנתיים ו... , המחזור שלי לא היה סדיר,אבל לא נראה לי שהיה מצב שהוא איחר כל כך הרבה זמן...
    אמא שלי דואגת בקשר לזה,ואני לא יודעת מה לעשות...
    יכול להיות שזה השפעה של הדיאטה?אולי בגלל שירדתי ירידה יחסית דרסטית? ואם זה תוצאה של הדיאטה-המחזור יחזור לי? ואם כן-עוד כמה זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• תגובה לריקי

יעל שטראוס-הנדל
    08/10/2009

שלום ריקי,
    יתכן ואי קבלת המחזור קשורה לירידה שלך במשקל, יתכן שהירידה במשקל היתה דרסטית מדי עבור גופך. בגילך חשוב מאוד לקבל את כל אבות המזון הכוללות גם שומנים. אני ממליצה לפנות לתזונאית ולקבל המלצות ממנה. במידה ואין שינוי כדאי לפנות לרופא/ת המשפחה להמשך בדיקות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו