עזרה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ..
    אני
    14/09/2007

שלום .
    אני בת 14 וחצי ואני סובלת מהפרעות אכילה .
    בחופש הגדול שהסתיים לא מזמן החלטתי שאני שמנה ושיש לי רגליים מגעילות ואני צריכה להרזות .
    אני 1.65 ולפני הדיאטה שקלתי 50 שזה משקל תקין ונורמלי לגמרי . התחלתי לאכול פחות שזה אומר משהו בסביבות 500 קל' ליום והרזתי והגעתי למשקל 47 ועדיין לא הייתי מרוצה .
    אמא שלי שמה לב לזה ואמרה לי שרזיתי ושאני מרעיבה את עצמי ושבסוף אני אהיה אנורקסית ועוד כל מיני דברים אז היא שמה עליי עין וגרמה לי לאכול יותר (מה שממש שנאתי) ובעקבות זה עליתי במשקל .
    כרגע אני עליתי 2 קילו ואני שוקלת 49 ק"ג . אני עדיין שונאת את הגוף שלי ואני עדיין עושה לי תפריטים של 300-600 קל' ליום .
    אני יודעת שאני בסדר מבחינת גוף ולא שמנה, אבל אני רואה את עצמי אחרת . אני רואה את עצמי כשמנה, אני שונאת את הרגליים שלי ויש לי מן הרגל כזה שזה בא בטבעיות לגמרי שלפני שאני אוכלת משהו אני בודקת כמה קל' זה ומחשבת כמה אני אוכל כל היום ומה ..
    ההפרעת אכילה הזאת נהפכה לחלק מהחיים שלי, לפעמים שאני אוכלת יותר מדי אני בוכה, מתעצבנת על עצמי ושונאת את עצמי .
    אני לא יודעת מה לעשות ..
    נ.ב
    שכחתי לציין שכשאני קמה משינה יש לי סחרחורות וכשאני עוברת מחדר לחדר/מאור לחושך הסחרחורות חוזרות . זה קשור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ..

הוספת תגובה

• למבקשת עזרה

ד''ר סיגל אלון
    15/09/2007

אכן את סובלת על פי תיאורך מהפרעת אכילה ואני ממליצה לך לפנות לטיפול במסגרת מרפאה להפרעות אכילה באזור מגורייך. לגבי הסחרחורות- ייתכן שהן קשורות למצב התזונתי שלך, אולם לא בהכרח. פני לרופא המשפחה ובמידת הצורך הוא יפנה אותך להמשך בירור בקופ"ח. בהצלחה! דר' סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו