הפרעה באכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה באכילה
    קתרין
    14/09/2007

שלום, מאז שאני זוכרת את עצמי אני בדיאטות מרזה ושוב משמינה וכן הלאה. כיום אני משתמת באבקות של הרבלייף עם ארוחה מאוזנת ביום. אני אוהבת מתוק בטירוף .בזמן האחרון יוצא לי שאני מחזיקה 3 ימים אוכל מאוזן ויום זוללת בטירוף במיוחד מתוק וגם מלוח (פחמימות) . אין לי מושג למה אני לא מצליחה להתגבר על הגוף כשהוא עובר שינוי לאוכל בריא שוב מכניסה שומנים . אני חושבת גם שמתוךלחץ אני אוכלת . יש מאמר שקראתי בו רשום שאם מרגילים את הגוף לאכול כמויות קטנות בסוף כשמגיעים למשקל הרצוי ואז רוצים לשמור ,הגוף יהיה רגיל לכמויות קטנות שאם אוכל יותר אז אשמין ואם באותה מידה לא ארד במשקל , נכון?
    אנא עזרתכם , מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה באכילה

הוספת תגובה

• לקתרין

ד''ר סיגל אלון
    15/09/2007

שלום לך. דיאטה מאוזנת, שתינתן לך ע"י דיאטנית מומחית בהפרעות אכילה, יכולה לכלול גם מעט מתוקים ומלוחים שאת כל כך אוהבת כך שלא תגיעי למצבים של זלילה ואכילה בלתי נשלטת שלהם. בצורה כזו תאכלי גם בריא וגם מה שנכון לגוף שלך ולא תשמיני בגלל זלילה "בטירוף". פני לדיאטנית מומחית בהפרעות אכילה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו