דחוף מאוד מאוד בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד מאוד בבקשה.
    קרי
    16/09/2007

שלום.אני ת בת 23 ,שוקלת 35-36 קילוגרם,1.58.התחלתי לא לאכול בגיל 17,אחרי שנה עברתי לבולמיה קשה - הייתי מקיאה כל דבר,אפילו דיאט קולה או סוכרייית טופי. זה הסתיים כשמצאתי את עצמי עם הראש באסלה כ20 פעם ביום בערך,וששקלתי כבר כמעט 60 קילוגרם ושאכלתי רק פעמיים ביום,רק במסגרת של התקפות זלילה קשות מתמיד. התחלתי לעשות דיאטה,שמההתחלה יעדתי את עצמי למשקל של 40 קילוגרם.שהגעתי ל40,כמובן שכבר הייתי שוב אנורקטית בכל נפשי. כרגע אני אוכלת בערך 5 ימים בשבוע,ארוחה אחת קטנה ביום- יוגורט 0% עם מעט קרקרים בפנים, או 4 לחמית מפוררים עם מים רותחים ו10 צימוקים. אני מקפידה לשתות הרבה מאוד נס קפה עם כמה כפיות סוכר כי אני מודעת לכך שזהו הדבר היחיד שמחזיק אותי במשך כל היום.הבעיה היא שכאן אני מבטאת את עצמי בתור אנורקטית ,אבל במציאות - ממש לא. אני לא רואה רזה במראה, לא במידות הבגדים שאני לובשת או לא מבינה סהכ מה כל כך רע בקצת לא לאכול.ההפך.טני מאוהבת בזה.מאוד.כשאני רואה ברחוב או במסגרת תקשורתית אנורקטית אחרת - אני מקנאה בה מיד שהי יותר רזה ממני.הן תמיד נראות לי יותר רזות ממני.בגלל זה לא טובה לי מסגרת של אשפוז,אני אהיה עסוקה רק לקנאות בכולן שהן רזות,אני לאכמו כן אני משתמשת בבקוניס ולקסעדין מס שנים,בכמויות נכבדות.הסיבה שאני כותבת עליה היא כדי לשאול משהו רפואי מאוד חשוב לי - אני לא במסגרת טיפול רפואי או נפשי,ולא ערכתי בדיקות דם למעלה משנתיים.אבל בשנה האחרונה,ובתקופה האחרונה במיוחד - הבטן שלי מתנפחת במהירות וצורה מדהימה.מספיק שרק אשתה בקבוק חצי ליטר של מים - והיא מיד תתנפח.אם אשתה משקה מוגז ,שלא נדבר על מצב של אכילה - היא יכולה להגיע לממדים גרוטסקים ממש- כמו אישה בהיריון חודש 4-5.אני מבקשת אם תוכלו בבקשה לעזור לי ,להסביר לי לענות לי לספק לי מעט אינפורמציה על כך,מדוע זה קורה ואם זהו תסמין של המחלה. ואם אפשר בבקשה לשאול עוד משהו - עדיין יש לי מחזור לא סדיר מאוד.מה זה אומר? שאני לא רזה מספיק,שאני לא רזה בכלל,שאני לא באמת חולה?והאם כאבי הבטן הנוראים שלי,והכאבים בוושט ובסרעפת קשורים למחלה?אני כל כך אודה לכם אם תענו לי,אני במצב שאני משתגעת,יש רגעים שאני רוצה רק למות ולעשות את זה מיד,בבקשה תענו לי על השאלות שלי.אתם תצילו אותי. ולבחור הבולימי שכותב דיי הרבה- אני לא מכירה אותך,וחבל,אבל אם הייתי- לעולם לא הייתי שופטת אותך על פי המראה החיצוני שלך או הייתי מתעלמת מכלכך הרבה אותות מצוקה.מי שעשה כן- יכול רק להתבייש בעצמו.ותראה שרק אם תרצה באמת - תצליח להבין סוףסוף מי אתה ומה אתה שווה,וכמה כל הסבל הזה לגוף שלך מיותר,כי אחרי הכל - הגוף שלך הוא אתה. ואני יודעת שזו הבעיה - שאתה לא רוצה מספיק חזק- כי זו הבעיה שלי.אני לא רוצה בכלל. תשמור על עצמך זה הכי חשוב. בבקשה תענו לי.בבקשה.אני מתחננת.בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד מאוד בבקשה.

הוספת תגובה

• היי X

קרן אור
    16/09/2007

בתור מישהי שהיתה באנורקסיה 10 שנים והבריאה,אני קוראת את מה שכתבת לי ומבין השורות אני מזהה כאב.מה את בעצם מצפה שיגידו לך??שאת רזה מידי???שאם יש לך פה ושם מחזור שמצבך בסדר,ואז תרעיבי את עצמך עוד יותר???שהגוף שלך מסמן לך שאת על סף התמוטטות,ושיכול מאוד להיות שלא תשרדי??את באמת חושבת שככל שתהיי רזה יותר החיים יסתדרו לך ואת תהיי מאושרת???אני לא קונה את זה,מצטערת.הייתי שם מספיק שנים כדי להבין כמה הייתי נמוך,ועד כמה שאפתי להשיג משהו שהוא אחיזת עיניים.את יכולה להמשיך להתכחש,אבל האמת זועקת החוצה,הגוף שלך כבר נותן את אותותיו ואת חושבת שזה חכם לא להקשיב לו,שאת בשליטה.אבל האמת היא שאיבדת שליטה,ושאם יקרה לך משהו את תגרמי הרבה צער להורים שלך שילדו אותך באהבה.(אני אמא לילדים וזה צורם לי).האומץ האמיתי הוא להתמודד לא לברוח מהכאב.הרעבה היא לא פתרון,את מנסה להרעיב את הרגשות הכואבים שמציפים אותך,אבל הם מרימים ראש שוב ושוב.ואת יודעת מה??הם לא יעלמו לעולם אם לא תטפלי בהם!מצטערת על התגובה הקשה כביכול,אבל מתחשק לי לנער אותך,ולומר לך כמה חבל.ועצוב לי.כי החיים כ"כ יפים.היום אני רואה את כל הדברים הקטנים,שפעם לא ראיתי כי הייתי חולה מידי,והם לא ברורים לי מאליו.וכי אני יודעת שככל שאתה נמוך יותר,אתה יכול רק לעלות.מצטערת לא מכירה דרך אחרת,ולא הייתי מתחלפת לעולם היום עם חיים אחרים.למדתי לאהוב את עצמי,להבין שאני מעבר לספרות,וזה אנושי וטיבעי.
    יש לי פורום מקביל שנועד לתמיכה במהלך ההבראה,אם יהיו לך כוונות כאלו,אשמח אם תצטרפי.
    רק בריאות,באמת,מקווה שתרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-X

ד''ר סיגל אלון
    17/09/2007

שלום לך,
    אין ספק , שעל פי תיאורך, את סובלת מהפרעת אכילה קשה וממושכת. עלייך להיות במעקב אצל רופא המשפחה ולעבור בירור (על פי המלצתו) של הכאבים מהם את סובלת. עלייך להתחיל לטפל בעצמך! פני למרפאה להפרעות אכילה באזור מגורייך. בהצלחה!!! דר' סיגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו