מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לחזור לאכולשקד19/10/2009
אני בתת משקל ואמא שלי לקחה אותי לתזונאית שבנתה לי תפריט של 6 ארחות ביום כדי להחזיר את הגוף שלי לאיזון אך אני לא מצליחה לעמוד בתפריט כל פעם שיש לי הזדמנות אני מדלגת על ארוחות או מורידה דברים מהארוחה לדוגמא: בארוחת צהרים אני צריכה לאכול שניצל טבעול + תוספת+ סלט ירקות אז אני אוכלת רק את השניצל או חצי ממנו. אם לא "מפקחים" עליי ואומרים לי לאכול אני לא אוכל למרות שאני יודעת שאני צריכה להשמין כי כבר כולם אומרים לי שאני רזה מדי (עכשיו אני שוקלת 30 אחרי שעליתי 2 קילו והגובה הוא 150.5) אחרי שעליתי את ה-2 קילו אני מרגישה שמנה ולא רוצה לעלות עוד. אני לא יודעת מה לעשות כי גם המחזור הפסיק לי כבר חודשיים וחסרים לי הרבה הורמונים בגוף... אני לא רוצה ללכת לפסיכולוגית... מה אפשר לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשיו אני שוקלת 39 קילו ולא 30!!
שקד19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
שואלת19/10/2009את כל כך לא רוצה לקבל את העזרה אם את יודעת שאת צריכה אותה? אמא שלך מנסה לעזור לך, את צריכה להחליט לעזור לעצמך, זו דעתי, אבל אני לא אשת מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למיה
יעל שטראוס-הנדל19/10/2009שלום מיה,
כפי שאת כתבת בתיאור שלך, קיימת בעיה, והגוף כבר נותן את אותותיו. אני מניחה שגם את מבינה שיש בעיה. אני ממליצה בחום לשתף את ההורים במצבך באופן מלא וכנה. לדעתי שיתוף ההורים בחומרת הבעיה היא הצעד הראשון כי הם יוכלו לשמור עליך מפנייך. האם הדיאטנית היא מומחית להפרעות אכילה? האם שיתפת אותה בקושי הרגשי שלך לגבי העלייה במשקל?
אני ממליצה בחום לשתף מישהו שיכול לעזור ולאחר מכן כן לפנות לעזרה וייעוץ בנושא, כי אם תתפסי את הבעיה בזמן, יהיה יותר קל לפתור אותה הן רגשית והן פיזית. חוסר מחזור הוא מצב מאוד לא בריא ויכול לגרום לסיבוכים בהמשך, כדאי לטפל בזמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)