לא מצליחה לחזור לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לחזור לאכול
    שקד
    19/10/2009

אני בתת משקל ואמא שלי לקחה אותי לתזונאית שבנתה לי תפריט של 6 ארחות ביום כדי להחזיר את הגוף שלי לאיזון אך אני לא מצליחה לעמוד בתפריט כל פעם שיש לי הזדמנות אני מדלגת על ארוחות או מורידה דברים מהארוחה לדוגמא: בארוחת צהרים אני צריכה לאכול שניצל טבעול + תוספת+ סלט ירקות אז אני אוכלת רק את השניצל או חצי ממנו. אם לא "מפקחים" עליי ואומרים לי לאכול אני לא אוכל למרות שאני יודעת שאני צריכה להשמין כי כבר כולם אומרים לי שאני רזה מדי (עכשיו אני שוקלת 30 אחרי שעליתי 2 קילו והגובה הוא 150.5) אחרי שעליתי את ה-2 קילו אני מרגישה שמנה ולא רוצה לעלות עוד. אני לא יודעת מה לעשות כי גם המחזור הפסיק לי כבר חודשיים וחסרים לי הרבה הורמונים בגוף... אני לא רוצה ללכת לפסיכולוגית... מה אפשר לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לחזור לאכול

הוספת תגובה

• עכשיו אני שוקלת 39 קילו ולא 30!!

שקד
    19/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה

שואלת
    19/10/2009

את כל כך לא רוצה לקבל את העזרה אם את יודעת שאת צריכה אותה? אמא שלך מנסה לעזור לך, את צריכה להחליט לעזור לעצמך, זו דעתי, אבל אני לא אשת מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למיה

יעל שטראוס-הנדל
    19/10/2009

שלום מיה,
    כפי שאת כתבת בתיאור שלך, קיימת בעיה, והגוף כבר נותן את אותותיו. אני מניחה שגם את מבינה שיש בעיה. אני ממליצה בחום לשתף את ההורים במצבך באופן מלא וכנה. לדעתי שיתוף ההורים בחומרת הבעיה היא הצעד הראשון כי הם יוכלו לשמור עליך מפנייך. האם הדיאטנית היא מומחית להפרעות אכילה? האם שיתפת אותה בקושי הרגשי שלך לגבי העלייה במשקל?
    אני ממליצה בחום לשתף מישהו שיכול לעזור ולאחר מכן כן לפנות לעזרה וייעוץ בנושא, כי אם תתפסי את הבעיה בזמן, יהיה יותר קל לפתור אותה הן רגשית והן פיזית. חוסר מחזור הוא מצב מאוד לא בריא ויכול לגרום לסיבוכים בהמשך, כדאי לטפל בזמן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו