מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי כבר אין טעם להמשיך טיפול?ב ל17/09/2007
אובחנתי כבולימית כבר לפני שנים רבות,
והייתי כבר בטיפולים רבים וגם כעת אני נמצאת בטיפול משולב של פסיכולוגית יחד עם דיאטנית באופן פרטי...
יש תקופות שאני במצבים יותר טובים ואוכלת בסביבות ה-500-700 קלוריות ואז אני לא מקיאה ודי מסתדרת עם הגוף שלי ויש תקופות שאני לרוב מקיאה בסביבות ה-3-7 פעמים ביום עם התקפי זלילה ומושפעת בצורה רבה מפורומים של פרו וכאלו.
אני כבר המון שנים מטופלת ותוהה אם כבר יש טעם להמשיך. סך הכל יש לי את כל הכלים לצאת מהמחלה אני מאמינה אם אני ארצה, יש עוד הרבה נושאים שלא חשפתי מתוך אי נעימות ופחד ולא חושבת שזה אפשרי...
תוהה אם יש טעם להמשיך להוציא כמה מאות שקלים בשבוע על טיפול בידיעה שאולי כלל לא ניתן לצאת מהפרעות אכילה וזה תמיד יהיה שם אז אולי כדאי להפסיק להילחם?
באמת אפשר לצאת מזה לחלוטין ולאכול רגיל ולעולם לא להקיא יותר?
תוהה איפה אני טועה... נכון שהיום הרצון ירד כי כבר התייאשתי אבל גם בתקופות שהכי רציתי עדין נשארתי בתוך זה....
ב ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל- ב ל
ד''ר סיגל אלון18/09/2007התשובה לשאלתך היא ממש לא חד- משמעית. ישנן בנות הסובלות מהפרעת אכילה ומחלימות לחלוטין, ישנן כאלו עם שיפור חלקי בסימפטומים וישנן כאלו שלא מחלימות ואצלן המחלה היא כרונית. לעיתים המטופלת לא חשה בזמן הטיפול, שהוא עוזר לה, אולם בלעדיו חלה החמרה במצבה, כך שכנראה הטיפול כן עזר...
עלייך לשתף את הפסיכולוגית שלך בהתלבטויותיך, לנסות לבדוק מה מטרות הטיפול ומה הושג עד כה. ביחד איתה עליכן להחליט האם להמשיך את הטיפול. מקווה שתשובתי עזרה לך. דר' סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ב ל19/09/2007"ואצלן המחלה היא כרונית."
כנראה שאף פעם לא חשבתי שאני יכולה להיכלל בתוך ההגדרה של כרונית... תוהה אם הוגדרתי כך אם ניתן לשנות את המצב?
אני מניחה שהטיפול מונע ממני להתדרדר באופן יותר מהיר אבל ההתדרדרות קיימת, כמובן שיש עליות אך יש תמיד גם ירידות... המצב לעולם לא משתפר... בריאה אני רחוקה מלהיות...
בכל אופן תודה על התשובה....
ההחלטה פשוט קשה מדי. להפסיק טיפול זה לוותר על כל סיכוי או תקווה שאי פעם אצא מהמחלה ויחד עם זאת נראה לי פשוט כמו ביבוז כסף, משהו שלעולם לא יקרה...
שוב תודה
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
Maayan19/09/2007באיזה אתרים של פרו את גולשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה____
ב ל19/09/2007צר לי מעיין אך אני לא חושבת שיהיה זה נכון לרשום אתרים של פרו בפורום שמטרתו היא מתן הכוונה לטיפול ולתהליך החלמה.
פרט לכך שבמידה וטרם גלשת באתרים אלו אני כלל לא ממליצה להיכנס לתוך הההרס העצמי שנוצר ברגע שנכנסים פנימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב
ב ל19/09/2007המייל שלי הוא [email protected]
אם תרצי תוכלי לשלוח לי את האתרים לשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)