תהיות שונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהיות שונות
    1111
    28/10/2009

כל תזוזה בחיים שלי ישר מופיעה כמו אימפרינט על האכילה. הקצב, הכמות, תפיסת הטעם אפילו
    זה כמו גלים, זה לא משהו שאפשר לרפא עם רצון
    ולא נראה לי שרעב פוסט טראומתי זה משהו שעובר בחיים.

כשמתאמנים יותר מדי הגוף לא מספיק להחלים, וקשה לא להתאמן כשיש צורך רגשי לזה. זה מושך.ואחרי זה מרגיע אפילו שיודעים שזה לא היה במקום. נהיתי ג'אנקית של ספורט, זו לא התמכרות שאנשים היו רוצים אבל?
    אולי הגוף יכול להתאים את עצמו לזה, זה הגיוני שהוא רק יהרס ויהרס?
    אולי זה טוב להיות אובססבי לספורט. אבל הרקמות חיבור האלה של של האגן והרגל
    מקום רגיש
    בכלל כל החוטים בגוף רגישים כאלה...איך זה קרה
    יעני לפעמים יש לי תחושות כאלה שהגידים בידיים ובכפות רגליים הפכו דקים מדי, במיוחד בידיים [ויש לי מספיק שומן בגף] זה מציאותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהיות שונות

הוספת תגובה

• שום אובססיה או התמכרות

שואלת
    28/10/2009

היא לא טובה, אפילו לא לספורט. ספורט כמו כל דבר אחר בחיים צריך לעשות במידה וזה יכול להרוס לך את הגוף ואת הבריאות.
    אם את מרגישה שהספורט מחליף אצלך דברים רגשיים אז טיפול פסיכולוגי הוא הפתרון לדעתי, ביחד עם שיטת כושר אחרת (מודרכת ע"י אנשי מקצוע שדואגים שתהי בריאה ויהיה לגופך את כל מה שהוא צריך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית

לירן רוגב
    30/10/2009

אנשים שונים רוצים דברים שונים. השאלה היא מה את רוצה עבור עצמך? מעבר לנזקים הבריאותיים שכרוכים בספורט לא מבוקר או בדפוסי אכילה מזיקים, אני מניח ממה שאת כותבת שהתנהלויות כאלו מעוררות יותר מצוקה מאשר שביעות רצון וסיפוק. כדי להבין מה התמונה המלאה של הדפוסים והמצוקות מהן את סובלת - ואיך להתמודד עמן ולתת מענה לצרכים שלך - צריך לפנות לטיפול מקצועי, במידה ולא עשית זאת עד עתה.
    ולשאלת הרעב הפוסט טראומתי - זה דבר שבהחלט עובר עם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו