בחזרה לדרך הישר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחזרה לדרך הישר..
    בת 18
    28/10/2009

החלטתי להפסיק להילחם בגוף שלי, בעיקר בגלל מה שנראה שאני לא אצליח "לשגע" את הגוף שלי ולרדת שוב.. אני בת 17, 1.67 שוקלת 55. היום אני במשקל תקין אחרי שעשיתי דיאטה ובמהלכה ירדתי מ57 ק"ג ל50 ק"ג.(מן הסתם דיאטה לא בריאה, דילוג על ארוחות) ולאט לאט העלתי במשקל חזרה.
    המטרה שהייתה לי אז היה להוריד קצת את השומנים שיש לי בבטן ובצדדים וזה לא הלך.הגוף לא זז מהמשקל.
    הבעייה שלי זה שבחודש וחצי האחרונים הקפדתי מחדש על תזונה נכונה וספירת קלוריות ותיעדתי כל קלוריה וקלוריה בגוף. הצריכה שלי הייתה 800 קלוריות ביום ומידי שבוע תוקף אותי בולמוס אכילה.( ואז הגעתי למסקנה שזה לא שווה את זה)
    לפי מחשבונים באינטרנט אני אמורה לצרוך 1400 קלוריות כדי להתקיים מינימלית. אז זה מה שאני אמורה לאכול כדי לשמור על המשקל הקיים -55- ולא לסטות ממנו.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחזרה לדרך הישר..

הוספת תגובה

• אני חושבת

שואלת
    28/10/2009

שצריך לאכול יותר מהמינימום שצריך כדי להתקיים (כי צריך אנרגיה גם כדי לחשוב, להתרכז, ללמוד, למשל). ובכלל המשקל שלך לא נראה לי רע, נראה לי את מתאמצת לשווא. בכלל בגיל 17 (וגם בגילי) יש דברים יותר חשובים ודחופים להתעסק בהם מאשר ההבדל בין 55 ל-50 קילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת אבל ככה זה שמחפשים דפקטים

בת 18
    28/10/2009

בגוף, מה לא בסדר איתי וככה הידרדרתי לתת משקל שעלה עם הזמן..
    אבל גם אם החלטתי לוותר לגוף שלי אני לא אצליח לאכול מאכלים כמו בורקסים פיצות לחם לבן, בעיקר בגלל שאני יודעת כמה זה לא בריא
    מצד שני אני אנסה לא לחשב קלוריות הרי אני מאמצת אורח חיים בריא לכל החיים ואני לא אספור כל חיי קלוריות..
    אני מקווה שהרצון לרזות יצא לי מהראש ואני אקבל את הגוף ה"נשי" הזה כנורמלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מקווה

שואלת
    28/10/2009

כי גוף נשי הוא נורמלי- לאישה.
    ואת צודקת- זה בהחלט לא בריא ולא טוב לאף אחד לספור קלוריות כל החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו