לא אוכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוכלת
    מיקי
    19/09/2007

שלום. זאת הפעם הראשונה שאני מדברת על זה ואני לא יודעת כ"כ איך להתחיל.
    אני בקושי אוכלת כבר יותר משנה, אני מצליחה להסתיר את זה מכולם אז אף אחד לא יודע. אני סטודנטית ולשותפות במעונות אני אומרת שאכלתי באוניברסיטה ולחברות מהלימודים שאני אוכלת במעונות, אני משתדלת להגיע הביתה כמה שפחות וגם עכשיו בקיץ לקחתי קורס קיץ ועבדתי כדי להשאר כאן. הצלחתי להוריד במשקל את מה שרציתי אבל עכשיו אחרי שהורדתי את זה אני מבינה שאני עדיין שמנה וצריכה להוריד עוד אז אני ממשיכה. חלק מהאנשים מחמיאים לי וחלק אומרים שאני נראית נורא. נראה לי שיש לי בעיה כי אני מנסה להסתיר ומתאפרת כדי שלא יראו את העיגולים השחורים וכל זה. אני לא יודעת מה לעשות, אני לא רוצה שאף אחד ידע ובגלל זהפניתי כאן באנונימיות. תוכלו לתת לי עצה ולהגיד לי אם אני בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוכלת

הוספת תגובה

• למיקי

ד''ר סיגל אלון
    19/09/2007

שלום מיקי.
    פעמים רבות הפרעת אכילה מתפתחת מדיאטה קיצונית (אבל לא בהכרח...), כפי שאת מתארת וכשמגיעים למשקל היעד מציבים משקל יעד חדש- נמוך יותר וחוזר חלילה. רצוי שתעשי בדיקות כלליות בקופ"ח, כולל מדידת לחץ דם ודופק. בכל מקרה- כל גורם טיפולי שאת פונה אליו מחוייב לסודיות רפואית מלאה כלפיך ולא נותן מידע עלייך, אלא בהסכמתך. אי לכך אני ממליצה לך לפנות למרפאה להפרעות אכילה באזור מגורייך לצורך הערכה ואבחון של מצבך. בהצלחה. דר' סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו