מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש לי הפרעות אכילה ?קרן02/11/2009
מלפני 3 חודשים התחלתי בדיאטת רצח , ובקושי הכנסתי משהו לפה ... ירדתי 11 ק"ג ( ממשקל 60ק"ג ) אני בת 15.5 והגובהה שלי הוא 1.62 .
אני שוקלת עכשיו 49 , אני בקושרי אוכלת כי אני לא רעבה .. ומידי פעם מכניסה משהו קטן לפה .
האם מה שיש לי זה הפרעות אכילה ? אנורקסיה ?
והאם העישון משפיע על התזונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרן
יעל שטראוס-הנדל02/11/2009שלום קרן,
מהתיאור שלך עולה כי אכן עשית דיאטת "רצח" קיצונית. לגבי ההגדרה שביקשת, חשוב לשים לב שירדת במשקל בצורה מאוד מהירה וקיצונית, מה שבהכרח גורם לכך להיות לא בריא לך ולגופך.
האם קיימות מחשבות לגבי המראה שלך? האם יש רצון לרדת עוד במשקל? האם את מפחדת לאכול מאכלים מסויימים? האם את מקבלת מחזור חודשי?
כל אלה שאלות שיעזרו להבין אם זו אכן הפרעת אכילה. אך בכל מקרה, הדרך שירדת במשקל ודפוסי האכילה שלך כיום אינם בריאים, ולכן אני ממליצה בכל מקרה להתייעץ עם גורם מקצועי כגון דיאטנית כדי לאזן ולהזין את גופך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)