משמינה בלי די

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמינה בלי די
    מישל
    31/03/2007

הי. הוגדרתי כאנוקסית לפני שלוש שנים. האמת שאז עוד אכלתי יותר מהיום!!!אבסורד. לא פסק המחזור למשך יותר מחודשיים. הרגשתי טוב. התעמלתי .עבדתי. לא מובן המצב. לפני שנה פניתי להומופאט כי רציתי לטפל בנפש. ובוסטבוליטיס. לקחתי כדור אחד בלבד. של רמדי והפסקתי כי זה עשה לי רע. מאז אני אוכלת פחות והאמת- מלא ירקות קצת פירות ומנת חלבון ביום -שזה הוספתי רק בחצי שנה האחרונה. משום מה אני משמינה כל הזמן- כבר הגעתי ל-58 קילו ואני לא מבינה למה?! זה מתסכל אותי מאוד. ממה השומן ? אני חזקה ויש לי טיפה יותר שריר אבל לא היסטרי. אני לא מבינה ומאוד מתוסכלת. בלוטת התריס שלי תקינה. אני רוצה לאכול יותא מגגון וחופשי אך חוששת מלהשמין יותר. אני בת 25. נשואה טרייה. רוצה ילדים בקרוב אבל קודם רוצה איזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמינה בלי די

הוספת תגובה

• תשובה למישל

קרן עמית
    31/03/2007

מישל שלום. הדרך הטובה לשקם את המטבוליזם שלך , כלומר קצב חילוף החומרים היא לאכול יותר אוכל ויותר מגוון. כשהגוף מקבל מעט קלוריות (וכך התרשמתי משאלתך) הוא "מכריז" על "מצב חרום" (סטרס) ומוריד את המטבוליזם , כלומר שורף פחות.. וזה מנגנון הישרדותי.
    דבר נוסףהוא המשקל שציינת - 58 ק"ג לא נשמע לי הרבה (למרות שלא ציינת גובה). אני ממליצה לך בחום לפנות למרפאה שעוסקת בהפרעות אכילה, או לפחות בתור התחלה לדיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה. בהצלחה וחג שמח . קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו