שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעל
    19/09/2007

מגיל בית הספר היסודי הייתי במשקל נמוך. עברתי טיפול של כמה שנים שלא עזר ממש והפסקתי אותו לפני שנתיים. בשנה האחרונה שמתי לב לכמויות האוכל וניסיתי לאכול יותר אבל זה פשוט לא עוזר. אני מנסה לעלות במשקל אבל הוא לא זז. אני כבר כמעט מתייאשת, אין לי כח להשקיע בזה יותר בלי שום תוצאות.
    בת 17 במשקל 44 קילו. בבקשה תענו לי, מה אני יכולה לעשות כדי לעלות במשקל? אני בכלל יכולה?
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ליעל

ד''ר סיגל אלון
    19/09/2007

ליעל שלום רב,
    משקל נמוך אינו מצביע בהכרח על הפרעת אכילה ולשם אבחון הפרעת אכילה יש להבדק ע"י פסיכיאטר המומחה בתחום. כיום את נמצאת בתת משקל די חמור ועליך לפנות לרופא המשפחה לשם הערכת מצבך הגופני וביצוע בדיקות דם. במידה שיש לך הפרעת אכילה, את זקוקה לטיפול משולב של דיאטנית וטיפול פסיכולוגי, אותו ניתן לקבל במסגרת מרפאה להפרעות אכילה באזור מגורייך. בהצלחה, דר' סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני באותו מצצב !

טל
    02/10/2007

זה שהיא רזה ובתת משקל לא הופך אותה לאחת כזאת שצריכה טיפול פסיכולוגי .. היא רוצה לעלות במשקל ! זה לא שהיא לא .. תקשיבי יש דרך שאת יכולה לעלות במשקל ע"י כככך שתפתחי את מסת השרירים שלך .. ככה השרירים שיהיו לך יגרמו לך לעליה במשקל !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו