יש לי בעיה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה.
    רינת
    06/11/2009

יש לי חברה מהאינטרנט, ואני חושבת שהיא אנורקסית. אני מתה לעזור לה, אבל אני לא יודעת איך.

היא עושה "דיאטה" של 300 קלוריות ביום! ובלי ארוחת בוקר, ואפילו בארוחה גיגית היא מגבילה את עצמה ל600 קלוריות. היא מעולם לא כתבה שהיא אנורקסית, אבל לפי מה שהיא כותבת היא מתהגת ככה.

היא מרוצה מ"ההתקדומות" של "הדיאטה" שלה, היא לא מודעת לכמה שזה לא בריא, והיא לא רוצה עזרה. אני ממש רוצה לעזור לה. איך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה.

הוספת תגובה

• לתמוך בה בדברים הרגשיים

שואלת
    06/11/2009

ובמידה שגם תכירי אותה במציאות בקרוב אז לעשות את הדבר הכי מעצבן וקשה ולפנות להורים שלה.
    אני לא אשת מקצוע לכן אני כותבת לך בעירבון מוגבל אבל בתורה חולה שמחלימה אני חושבת שלהורים יש חלק מאוד גדול גם בגורמים להפרעה אבל גם בהחלמה, ולכן ליידע אותם ולדבר איתם זה אחד הדברים הכי חשובים שאפשר לעשות בתור חברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת את הדברים הריגשיים.

רינת
    06/11/2009

אני יודעת עליה רק מה שהיא כותבת- הודעה אחת ביום, שבו היא מספרת פחות או יותר רק מה שהיא אכלה איזה ספורט היא עשתה, ואיך היא מתקדמת בלימודים. ותכנון כללי למחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינטרנט

1111
    06/11/2009

יש מלא אנשים כאלה
    באינרנט לא באמת אפשר להכיר בנאדם, רק את החלק שהוא חושף
    ובגלל זה את לא יכולה לעזור, בטוח יש עוד מליון אנשים כאלה שמטיפים לה שטויות כאלה ואחרות על מה שהיא עושה באכילה ובספורט,סופו של דבר מי שחולה חולה הוא יודע שהוא פוגע בעצמו אבל הוא חושב שהוא ישרוד והכל.זה מה שעושה אותו חולה.או מה שזה לא יהיה שמשאיר אותו עקשן בדרך הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

לירן רוגב
    09/11/2009

גם לחברה שיש איתה קשר במציאות לא פשוט לסייע, על אחת כמה וכמה כשמדובר בקשר וירטואלי. הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה להמליץ לה להיכנס לפורום הזה או לבלוג שלי בישראבלוג (שנקרא "לנצח את הפרעת האכילה") ואולי דרך זה להתחיל לנהל דיאלוג על הבעיה ממנה היא סובלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא

רינת
    10/11/2009

שהיא לא מודעת לזה שזה בעיה. כלומר- היא כן, אבל לא אכפת לה מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו