הבת שלי אנורקסית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת שלי אנורקסית
    אמא מודאגת
    23/09/2007

הבת שלי אנורקסית לדעתי, אומנם היא מכחישה את זה אבל אני רואה מה קורה - היא הורידה המון משקל, היא בקושי אוכל ולפעמים אני רואה שהיא עושה טריקים כמו לזרוק את האוכל לכלב כשהיא חושבת שלא רואים אותה.
    היא לא מוכנה ללכת לטיפול ואני לא יודעת מה לעשות, אפשר להכריח אותה להתאשפז במחלקה להפרעות אכילה גם אם היא לא רוצה? זה איום ונורא בעיני אבל פחות נורא מלראות את הבת שלי גוססת לנגד עיני.
    מה האופציות שיש לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי אנורקסית

הוספת תגובה

• לאמא המודאגת

ד''ר סיגל אלון
    24/09/2007

שלום לאמא המודאגת.
    בשלב ראשון אני מציעה לך לפנות לרופאת המשפחה ע"מ שבתך תעבור הערכה של מצבה הגופני, כולל בדיקות דם. במקביל, נסי לערב איש מקצוע (פסיכולוגית למשל), שתנסה ליצור קשר עם בתך. אשפוז אינו האופציה הראשונה לטיפול, אלא אם מצבה הגופני כה מדורדר שמצדיק התערבות כזו. בהצלחה, דר' סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל ייאוש מאורלי מהספר אנורקסית שלי

אורלי
    25/09/2007

כרמית אל תתייאשי כפי שאת מספרת בתך בתחילת הדרך. היי עם עיניים פקוחות ופני לעזרה מקצועית ומהר לפני שהמצב מתדרדר כי זה כמו כדור שלג ואם תופסים את זה בהתחלה כמו בכל מחלה, כשהנזק עוד לא נעשה אפשר לתקן ובאמת שיש אנשי מקצוע מעולים בתחום שיכולים לעזור לה לצאת מזה ואני מדברת מניסיון מבתי שהיתה גם אנורקסית כמעט ארבע שנים ויצאה מזה לגמרי כבר שנתיים וחצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו