מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום \ביתי בת שישה חודשים וחצייונית מטרסו20/11/2009
נשלחתי מרופא המשפחה לרופא בהפרעות אכילה לביתי היא שוקלת 9.300 ק''ג .סיפרתי לרופא שהיא לא יודעת להכניס דברים לפה , והראתי לו בוידיאו איך היא אוכלת ,כשהיא פותחת פה בולעת את האוכל ,ואחרי זה מוציא את הלשון כלפי חוץ ועושה כאילו היא אוכלת בריוורס ,כשהוא ראה את זה אמר שהוא רופא עשריים שנה ולא שמע ולא ראה כזה דבר ושאני אגש לרופא של הפרעות אכילה והוא יתן לנו עצה לפתור את הבעיה , התור עוד חודש וחצי אני דואגת מאוד מה קורה ?? ולמה זה ?? ומה עושים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי בערוץ 8
שואלת21/11/2009כן כן אין לי שום ידע בנושא, ואני לא יותר טובה מרופאים זה בטוח אבל טלויזיה אולי יכולה לעזור לפעמים.
ראיתי שם תכנית על ילדים שלא אוכלים בעצמם, במיוחד על ילדה שלא אכלה כלום בעצמה (כלומר הוזנה ע"י צינור ישר לקיבה) עד גיל 7(!) ושם אמרו שבמקרים קיצוניים יש מכון באוסטריה ששם מלמדים ילדים לאכול בעצמם, השיטה אמנם יחסית קיצונית (Cהתאם למצב החולים שמגיעים) אבל יש תוצאות, לפחות כך נראה מהתוכנית.
חפשי אולי זה יעזור לך, אני מקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילדה שמעולם לא אכלה - סרט
יפעת רובין08/02/2011שלום,
אודה לכם באם תאמרו לי היכן אוכל לראות את הסרט "הילדה שמעולם לא אכלה" ששודר בערוץ 8 לפני כשנה. ילדה זו עברה טיפול באוסטריה.
אחיינית שלי סובלת מבעיית אכילה ומחובר לבטנה צינור שרכו היא אוכלת
יש רצון להעביר אות אותו טיפול באוסטריה לאחיינית שלי.
אודה לכם באם תעזרו לי למצוא את הסרט
בברכה ובתודה מראש
יפעת רוביןl* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום \ביתי בת שישה חודשים וחצי - תגובה
עדי מילר10/02/2011שלום יונית
ראשית את יכולה להיות רגועה זו בהחלט תופעה שקיימת שבעזרת קלינאית תקשורת בדרך כלל נפתרת.
טוב שתפסת את זה בזמן !!! הייתי ממליצה לבקש מרופא הילדים הפנייה למרפאת אכילה לגיל הרך.
צוות האכילה כולל דיאטנית, קלינאית תקשורת, עו"ס וכו' לאחר צפייה באכילה בזמן אמת מאבחנים את הבעיה ומציעים כמובן טיפול מתאים.
בהצלחה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)