מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשות....!!!שקד24/11/2009
אני בת 15.5 והייתי בתת משקל ואיבדתי את המחזור, כבר 3 חודשים שלא קיבלתי מחזור. הרופאה אמרה לי שאני צריכה לעלות במשקל בשביל לקבל מחזור.
עליתי כבר 3 קילו ואני שוקלת עכשיו 42 אבל עדיין לא קיבלתי את המחזור.
היו לי ועדיין יש לי הפרעות אכילה (למרות שעכשיו אני מתחילה להירפא מהם) וכשהייתה לי הזדמנות לא אכלתי.
יש לי חברה מאוד טובה שהיא עושה דיאטה והיא ירדה הרבה במשקל(היא טוענת שבצורה בריאה)פה וכשאני רואה אותה אני לא רוצה לאכול ואני מתעצבנת על זה שאני צריכה לאכול בבוקר סנדוויץ' והיא יכולה לאכול רק תפוח!!!! זה גורם לריחוק בינינו ואנילא רוצה שזה יקרה אבל אני לא יכולה להיות לידה כי כל פעם שאני איתה במיוחד אם אני צריכה לאכול אחרי זה אני לא אוכלת ומה שעוד יותר מעצבן אותי שהיא יודעת על ההפרעת אכילה שיש לי ואמא שלי אמרה לה שתשים לב אלי אם אני אוכלת בבי"ס וכל פעם שאני לא אוכלת היא אומרת לי לאכול אבל היא לא אוכלת בבי"ס והיא רק מרזה ואני משמינה....
אני לא יודעת מה לעשות עם הקנאה הזאת אני לא רוצה להתרחק ממנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקנאה הזאת היא מחשבה חולה
שואלת25/11/2009אני מבינה שאת מבינה את זה, אבל חשוב שתביני שיש אנשים בריאים ולהם יהיה מותר לעשות הרבה דברים שלך אסור עד שתבריאי, כמו לדלג על ארוחה למשל, כי אצלם זה באמת "רק" לדלג על ארוחה, ולא על 15 ארוחות. יש שוני בין מי שחולה למי שלא, אני מקווה שאת מבינה את זה, ואם החברה שלך מרזה אז גם לה כדאי לעשות זאת בליווי מקצועי, תגידי לה זה חשוב בתור חברה.
אני חושבת שאם תדברו על הכל זה יעזור גם לך וגם לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי..זה דחוף
שקד30/11/2009!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא טוב במה שאני עניתי?
שואלת30/11/2009:-O
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירן
לירן רוגב30/11/2009היי שירן,
לגבי המחזור, מאד אופייני שאחרי שהוא נעלם הוא חוזר רק במשקל קצת יותר גבוה מכפי שהופיע בו בעבר. זו הדרך של הגוף "לוודא" שהפעם אפשר לסמוך עלייך. מבחינת הגוף מחזור הוא "מותרות", וכל עוד את לא מצליחה לדאוג לעצמך באופן יציב ובטוח, יש הגיון בכך שהביולוגיה לא מעניקה לך את המותרות האלו עד שמצבך יתייצב. לא להתייאש, זה יגיע.
לגבי הקנאה בחברה: זה באמת לא פשוט להסתובב עם כל המחשבות והקולות האנורקטיים האלו בראש כל הזמן, אבל חשוב שתדעי שכשנפטרים מהפרעת אכילה גם הדברים האלו משתנים, ומצליחים לראות דברים אחרת. אני מקווה שאת דואגת לבקש לעצמך תמיכה וטיפול מקצועיים וטובים שילוו אותך בתהליך המשמעותי הזה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בעבר המחזור היה..
שקד30/11/2009במשקל של 47 קילו זה אומר שאני אקבל אותו כשאני אשקול יותר מ-47 קילו??
האם אני צריכה להתרחק מהחברה הזאת או דבר איתה על זה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)