חוסר תיאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תיאבון
    אנונימי
    29/11/2009

אמא שלי טיפוס שתמיד נראה כאילו הוא סובל, תמיד. היא תמיד גורמת לי להרגיש שהיא נורא מתאמצת בשביל להכין אוכל ושאני חייב לאכול כי היא טרחה והזיעה בשבילי, אפילו אם לקח לה 3 דקות להכין סלט. פשוט איבדתי את התיאבון אני מרגיש שלא מגיע לי לאכול ולפני שבוע הקאתי בעבודה. אני כאילו מחביא כל הזמן את זה שאני אוכל, וזה מטומטם כי אני מגיע מבית אמיד מאוד. ליד אבא שלי אין לי בעיה לאכול את כל המקרר אבל כשאמא שלי באיזור יכולים להיות לי כאבי בטן מרוב שאני רעב ואני אעדיף להרעיב את עצמי רק כדי לא לקחת ממנה ולגרום לה לעמול בשבילי. כל דבר היא עושה כדי להראות שהיא נותנת וכדי להשתמש בזה נגדי אח"כ וזה צבוע לאללה. כאילו כל מה שקשור לאוכל מגיע ממנה ואז אני לא רוצה לגעת בזה. מה עושים?

נ.ב. היא גם לא מקשיבה לאף אחד חוץ מלעצמה, היא חושבת שהיא האמא הכי טובה בעולם ואם יש בעיה בילדים שלה יש להם הפרעה מולדת וחס וחלילה זה לא באשמתה כי היא יודעת הכי טוב בעולם לחנך את הילדים שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תיאבון

הוספת תגובה

• וואיי אתה בכל מקום

1111
    29/11/2009

בנאדם אמהות שלנו צריכות להכיר הפולניות האלה
    שוב, משתתפת בצערך!

מה שאתה צריך לעשות זה ללמוד להכין את האוכל שלך לבד. להתנתק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש אפשרות

שואלת
    30/11/2009

שתדבר איתה באמת? בלי עצבים ובלי כלום, רק לדבר?האם יש אפשרות שתכין לעצמך את האוכל לבד? בן כמה אתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הולי פאקינג שיט

1111
    30/11/2009

הלכה האנונימיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון בהמשך

1111
    30/11/2009

הי לירן, אני בסדר, הגזמתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לירן רוגב
    30/11/2009

בולט שהקשר שלך עם אמך מעורר בך תסכולים ותחושות שליליות, ושאת הדבר הזה כדאי לנסות לברר ולפתור. עם זאת, כשהאוכל, האכילה והגוף הופכים לזירה בה מבטאים רגשות ומצוקות שונים, זו כבר עלולה להיות בעיה בפני עצמה, ולמעשה בהפרעת אכילה זה מה שקורה לא פעם. טיפול נכון יכול (וצריך) לעזור גם לווסת ולאזן את הבעיות מול האכילה, וגם לעזור לך לחשוב על אלטרנטיבות לביטוי תחושותיך ולהתמודדות איתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו