מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדרך להפרעת אכילהתומר06/12/2009
מבקש את עזרתכם....לפני שמאוחר מידי....
בזמן האחרן (מספר שבועות ליתר דיוק) כל ערב (!) אני מתיישב מול הטלויזיה רואה סרט ולא יכול להפסיק לבלוס...בעיקר, גלידות, שוקולד, יוגורט, גרנולה..בקיצור מתוקים...מסיים קערה מיד ממלא עוד אחד...בידיעה ברורה שאני כבר לא רעב, אצטער על זה מחר, זה משמין וגם גורם נזק לגופי...כבר לא מתאר לעצמי שאפשר סתם להנות מסרט בלי ללעוס משהו...
זה כבר לא פעם ראשונה...אבל עד לא מזמן זה היה קורה פעם בחודש וחייתי עם זה. בזמן האחרון זה התפרץ כמעט על בסיס יומי...כל בוקר אני קם ואומר לעצמי - היום יום חדש..היום זה לא יקרה..ואפילו לא פעם זרקתי את כל הג'אנק לפח...אך כשמגיע ערב כל העקרונות נעלמים ואני שוב בולס...חייב לציין שאני לא מרעיב את עצמי במהלך היום ומשתדל לאכול "בריא" (ולו רק כדי למזהר את הנזק).
לפי הערכהגסה שלי בשעה אחת אני יכול לבלוס כ 3000 קק"ל. ומפסיק רק כאשר כבר מרגיש "בחילה" ו"מפוצץ"
מה לעשות ? למה זה קורה לי ? תמיד חשבתי את עצמי בן אדם "נורמאלי"...מבקש עצה מניסיון האישי שלכם לפני שמאוחר מידי...אני מרגיש שאני מאבד שליטה...
גם היום זה קרה..ואני לא רוצה שזה יקרה גם מחר אבל כאילו כבר השלמתי עם זה...כי שום "משחקים" עם עצמי לא עוזרים..אולי יש איזה כדור שפשוט יידכא לי את התאבון הבלתי נשלט הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן! יש כדור כזה!
111106/12/2009קוראים לו ריטלין! אתה תיהיה כל כך מרוכז בסרט ובמחשבות הפנימיות שלך שתרגיש ריחוף!.לא תחשוב על דברים שוליים כמו אוכל. אתה תרחףףףףףףףף כמו בעולם אחרר!
סתם. לך לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל111
שני22/12/2009שלום לך,ראיתי הודעות שלך גם פה וגם בפורום של קרן אור וכו...באה להגיד לך שההתבטות שלך וצורת דיבור הגסה והלא כנה שלך..ממש מגעילה אותי..אלו הם פורומים של אנשים במצוקה..ולא פורום להסתלבט ולדבר בגסות.
חישבי על זה.
לא לעיניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המחמאות
111123/12/2009כל אחד מבטא את המצוקה שלו בדרך אחרת.חשבי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתומר
לירן רוגב06/12/2009מה שאתה מתאר הוא סימפטום אחד של הפרעת אכילה, שכדי להבין אותו טוב יותר צריך לקבל תמונה רחבה יותר של דפוסי האכילה שלך בפרט ושל דפוסים אישיותיים ותפקודיים בכלל. כדורים שמדכאים את התיאבון אינם פותרים בעיות מסוג זה אלא רק מחמירים אותם בדרך כלל, ומה שאני ממליץ לך זה לפנות לתזונאית המטפלת בהפרעות אכילה בשלב הראשון, ובמידת הצורך גם לטיפול פסיכולוגי. אם תרצה להתייעץ באופן יותר ממוקד אתה מוזמן לעשות זאת בקו הסיוע של שחף בטלפון 08-9357035.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקף אכילה
.21/12/2009לפי מה שאתה מתאר התקף האכילה קורה בשעות ספציפיות של היום-בשעות הערב-, ובסיטואציה ספציפית - צפייה בסרט, לדעתי התקף האכילה נובע מאופן מחשבה שגוי שלדעתך ללא נישנושים בילתי פוסקים אתה לא תהנה מסרט,תנסה "להכניס לעמצך לראש" שכן תוכל להנות מסרט מבלי לנשנש,יכול להיות גם שהנישנושים הרבים נובעים משיעמום שגם אם אתה כבר מרגיש שבע ומפוצץ אתה מחפש מה לנשנש על מנת להימנע משיעמום שלפעמים מלווה בצפייה מהסרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)