אני מבקש עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מבקש עזרה
    דובון
    26/09/2007

שלום----------------------
    הייתי רוצה עזרה הוא עצה לשאלות שלי אני בן 15 גובה 1.63 ושוקל 90 קילו הלכתי לדיטיטאנית והיא אמרה לי מה אני צריך לאכול בשילוב עם ספורט. עכשיו אני במכון כושר טוב מתאמן טוב יוצא לשחק טניס כדורגל ומדי פעם אני עושה ריצה באזור שליד ביתי , אבל אני לא ממש מצליח לעמוד אחרי מה שאני צריך לאכול זה קשה לי מאד ויש גירויים בבית כל שנייה יש גלידה שוקולדים עוגות וכשאני עם החברים אני מרגיש כאילו מה אני לא יאכל טוב נו רק קצת מזה וקצת מזה ואז זה מתפתח להרבה מזה וטונה מזה ובסוף אני גומר הכול. אני צריך עזרה. אני מקפיד לאכול ארוחות בריאות עם ירקות ואוכל, אבל בין הארוחות אני תמיד מנשנש הרבה וזה מפריע לי. אני רוצה לרזות ואני צריך עזרה אז תוכל\י לעזור לי זה יהיה מאד משמח תודה. בכל אופן אני מודה לכם מאד
    תודה וביייייייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מבקש עזרה

הוספת תגובה

• לדובון

ד''ר סיגל אלון
    27/09/2007

שלום, נשמע שאתה צריך עזרה מעבר לייעוץ דיאטנית ועשיית ספורט ע"מ לרדת במשקל. טיפול פסיכולוגי בעל אופי קוגניטיבי -התנהגותי, יוכל לעזור לך להבין את דפוסי האכילה שלך ולשלוט בהם בצורה טובה יותר. חוץ מזה רצוי לפנות לרופא המשפחה ע"מ לעשות בדיקת סוכר, שומנים בדם ומדידת לחץ- דם כיוון שאלו עלולים להיות מושפעים מעודף המשקל- אפילו בגיל צעיר. כמו כן רצוי להתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג בהקשר של סיבות פיזיולוגיות להשמנת היתר אצלך. בהצלחה. דר' סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנונימוס
    27/09/2007

אני מודה לך אל העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו