מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מבקש עזרהדובון26/09/2007
שלום----------------------
הייתי רוצה עזרה הוא עצה לשאלות שלי אני בן 15 גובה 1.63 ושוקל 90 קילו הלכתי לדיטיטאנית והיא אמרה לי מה אני צריך לאכול בשילוב עם ספורט. עכשיו אני במכון כושר טוב מתאמן טוב יוצא לשחק טניס כדורגל ומדי פעם אני עושה ריצה באזור שליד ביתי , אבל אני לא ממש מצליח לעמוד אחרי מה שאני צריך לאכול זה קשה לי מאד ויש גירויים בבית כל שנייה יש גלידה שוקולדים עוגות וכשאני עם החברים אני מרגיש כאילו מה אני לא יאכל טוב נו רק קצת מזה וקצת מזה ואז זה מתפתח להרבה מזה וטונה מזה ובסוף אני גומר הכול. אני צריך עזרה. אני מקפיד לאכול ארוחות בריאות עם ירקות ואוכל, אבל בין הארוחות אני תמיד מנשנש הרבה וזה מפריע לי. אני רוצה לרזות ואני צריך עזרה אז תוכל\י לעזור לי זה יהיה מאד משמח תודה. בכל אופן אני מודה לכם מאד
תודה וביייייייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדובון
ד''ר סיגל אלון27/09/2007שלום, נשמע שאתה צריך עזרה מעבר לייעוץ דיאטנית ועשיית ספורט ע"מ לרדת במשקל. טיפול פסיכולוגי בעל אופי קוגניטיבי -התנהגותי, יוכל לעזור לך להבין את דפוסי האכילה שלך ולשלוט בהם בצורה טובה יותר. חוץ מזה רצוי לפנות לרופא המשפחה ע"מ לעשות בדיקת סוכר, שומנים בדם ומדידת לחץ- דם כיוון שאלו עלולים להיות מושפעים מעודף המשקל- אפילו בגיל צעיר. כמו כן רצוי להתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג בהקשר של סיבות פיזיולוגיות להשמנת היתר אצלך. בהצלחה. דר' סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימוס27/09/2007אני מודה לך אל העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)