מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אזהה שאני בהפרעת אכילה או סתם אלימור03/04/2007
אני בת 31 אחרי 2 לידות1.65 שוקלת 82 , אני פשוט אוהבת לאכול לא בהכרח אוכל אם כי ממתקים מתוקים וחטיפים , מתי אדע שזאת הפרעת אכילה או סתם אהבת יתר למתוקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
לימור03/04/2007האם יש בולמיה בלי להקיא כי כל הזמן אני מחפשת מה לאכול ואם אין משהו מתוק אני "אייצר" אותו ולא מפריע לי לאכול מתוק ולקפוץ למלוח ואח"כ גם לקנח בחמוץ ( הכוונה באותו הרגע) מה את יכולה להבין מתיאור זה ? שמגיע לפחות פעמיים שלוש בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללימור
קרן עמית03/04/2007לא אוכל לאבחן בפורום, אך אני ממליצה לך להתחיל בייעוץ דיאטני , ואם זה לא יספיק לשקול אבחון במרפאה שעוסקת בהפרעות אכילה . קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללימור
קרן עמית03/04/2007בפורום הזה לא אוכל כמובן לאבחן או לתת קריטריונים לאבחון , זה יכול להיעשות רק במרפאה. בכל אופן , השמנת יתר אינה בהכרח מעידה על הפרעת אכילה. אכילה התקפית (בולמוסים) בלתי נשלטת בתדירות מסויימת , מרמזת לכיוון הפרעת אכילה. כמו כן הפרעה כשמה היא , מפריעה לתפקוד בחיי היום יום, כלומר בהפרעת אכילה ההתעסקות עם אוכל מאוד מפריעה גם ברמה הנפשית . חג שמח קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)