איך אזהה שאני בהפרעת אכילה או סתם א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אזהה שאני בהפרעת אכילה או סתם א
    לימור
    03/04/2007

אני בת 31 אחרי 2 לידות1.65 שוקלת 82 , אני פשוט אוהבת לאכול לא בהכרח אוכל אם כי ממתקים מתוקים וחטיפים , מתי אדע שזאת הפרעת אכילה או סתם אהבת יתר למתוקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף

לימור
    03/04/2007

האם יש בולמיה בלי להקיא כי כל הזמן אני מחפשת מה לאכול ואם אין משהו מתוק אני "אייצר" אותו ולא מפריע לי לאכול מתוק ולקפוץ למלוח ואח"כ גם לקנח בחמוץ ( הכוונה באותו הרגע) מה את יכולה להבין מתיאור זה ? שמגיע לפחות פעמיים שלוש בשבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללימור

קרן עמית
    03/04/2007

לא אוכל לאבחן בפורום, אך אני ממליצה לך להתחיל בייעוץ דיאטני , ואם זה לא יספיק לשקול אבחון במרפאה שעוסקת בהפרעות אכילה . קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללימור

קרן עמית
    03/04/2007

בפורום הזה לא אוכל כמובן לאבחן או לתת קריטריונים לאבחון , זה יכול להיעשות רק במרפאה. בכל אופן , השמנת יתר אינה בהכרח מעידה על הפרעת אכילה. אכילה התקפית (בולמוסים) בלתי נשלטת בתדירות מסויימת , מרמזת לכיוון הפרעת אכילה. כמו כן הפרעה כשמה היא , מפריעה לתפקוד בחיי היום יום, כלומר בהפרעת אכילה ההתעסקות עם אוכל מאוד מפריעה גם ברמה הנפשית . חג שמח קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו