אין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין
    נ'י
    30/12/2009

אני סובלת מהפרעות אכילה במשך כ שנה בערך .
    הורדתי המון בשמקל בערך 65-70% מה שבטוח יותר מ 50% בשנתיים
    שקלתי המון המון ועכשיו שוקלת 60-61 על 172 אני פשוט הרסתי את הגוף שלי .. אני לא מתפקדת טובה ,דופק נמוך 40 תמידי חולשה העדר ווסת למרות שאוכלת 1200 קלוריות כל הזמן המחשבות המטרידות מההשמנה .. נמצאת בטיפול אצל הדיאטנית [לא ממש עוזר] וכעת מבררת על טיפול פסיכולוגי מבית הספר כן אני נערה .. יש לי רק בקשה אחת מאלה שקוראים פה תעשו דיאטה בריאה ורק עם באמת צרייך ולא על כל גרם להגיד יאללה אני חייבת להוריד אותו ולהיות בסטרס .. כי זו ההתחלה ואז נכנסים למעגל סגור שאני לא מייחלת להאויבים המרים ביותר ..אני הרסתי את הגוף שלי רע לי מאד מקווה לשפשר את המצב.. למרות שכרגע אני אוכלת ..ושומרת ואוכל רק דיאטטי .דוגמא: למרות נגיד שנשארים עד מאוחר ללמוד 4-4.30 ואני רעבה אני לא קונה אוכל מכון שזה אוכל משמין ..טוסט בורקס וכו'..למרות שאכלתי כריך ושני פרות ולארוחת בוקר פרי .. אז בקשתי היא לא להגיע למצב של מחשבות תורדניות וכן לאכול ממתקים לפעמים בדיאטה הכל בגבול ולאזן זאת בשמירה על אורח חיים בריא כי גם לנשמה מגיע .. חבל שאני לא יכולה ליישם זאת מכון שהמוח לא נותן לי .אז אני לא מבקשת רחמים פה ושום דבר בכיון הזה רק בקשתי היא שעם אוכל לעזור לאחד כן אפילו לאחד לא להגיע למצב הזה מניסיוני.
    זאת המתנהה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין

הוספת תגובה

• היי י'

לילך
    31/12/2009

היי....
    את כותבת מילים מאוד יפות ומפוכחות בעיניי.
    אני לא רוצה להגיד "הייתי שם"... כי אני מניחה שכל אחד נמצא "שם" אחרת ושנית, אני עדיין מתמודדת עם מחשבות כפייתיות על אוכל ומה מותר ומה אסור ... אני לא בחורה מבוגרת אבל אני כבר לא נערה, כשהייתי נערה היה לי הרבה יותר קל פשוט לא לאכול.. לפחות לא עד הערב ואז משהו קטן.. לאט לאט, אני לא זוכרת את הפעם הראשונה התחלתי גם ליזום הקאות והייתי בהכחשה שנים... כל עוד לא עליתי במשקל לא חוויתי את "הסוד" שלי בכלל, הוא מבחינתי לא היה קיים.

בכל מקרה מה שרציתי לענות לך זה שאני מאמינה ומקווה שיש דרך לצאת מהמעגל הזה וזהו תהליך הרבה יותר ארוך מאשר התהליך שמכניס אותנו לזה, למרות שגם הגורמים הם מאוד מורכבים, והיום אני לומדת שת'כלס כנראה שעם כל המרכבויות מסביב זה כל כך הגיוני שפיתחתי איזשהו מנגנון התמודדות והדחקה כזה או אחר.
    אני לא יודעת איך זה אצלך והאמת אני עדיין לומדת איך זה אצלי. אני מאוד תומכת בך בהחלטה לחפש עזרה מקצועית כמו פסיכולוגית, אני יכולה להעיד על עצמי שזה קודם הרבה יותר מאשר טיפול עם דיאטנית (אני לא מורידה מערך הטיפול התזונתי, פשוט יש זה ממש לא מספיק וטיפול כזה לבדו הוא לא הדרך), בכל מקרה שיהיה בהצלחה ושיהיה טוב, תמצאי את הכוחות הפנימיים להתחלת תהליך שאת חייבת לעצמך ולשפיותך כי אתה שווה את ההחלמה וראויה לה.

אשמח להיות לעזר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נ'י
    31/12/2009

תודה =] מקווה שאני ייצא מזה .
    למרות שכרגע זה נראה ממש קשה ..אצלי לפחות המחשה שאני אוכלת היא "תזכרי זה בשביל שאוכל לחיות עוד יום ולהתקיים ולא לסיים את החיים כמו הרבה נערות שנמצאות במקום הזה לצערי] ואומרת יש הרבה אנשים שרוצים אותי פה שזו האמא והמשפחה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו