בולימית המכורה לסמים קשים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולימית המכורה לסמים קשים.
    לורן
    05/01/2010

זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום מסוג זה.
    אני בולימת כבר כמעט 8 חודשים. ירדתי למשקל של 59 ק"ג, ממשקל של 75 ק"ג (גובה 171) והמשקל נעצר, אולי אפילו עלה קצת.
    אני מכורה להרואין (בהסנפה) ומטופלת כרגע בלוריוון ומתדון.
    הנפילה הזאת נמשכת כבר חודשיים. כרגע אני מתנקה, כבר יומיים שאני מחזיקה מעמד.
    אני בת 23 ואני אבודה. פשוט אבודה. איך אני יוצאת מזה?
    כל יום הוא מלחמה חדשה.אני יודעת שאפשר לנצח במלחמה הזאת בלי אישפוז כי כבר הצלחתי פעם אחת והייתי נקייה שנה וחצי. עד שנשברתי והפרעות האכילה היוו מעין טריגר לשימוש בסמים.
    הכל קשור האחד בשני ואני מרגישה שאני קמלה, מבחץ ומבפנים.

אני חוששת עד מאוד לגשת לרופאה מכיוון שכל הדברים הנ"ל נרשמים בתיק האישי ומהווים כתם לכל החיים.
    תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא אשת מקצוע או משהו

שואלת
    06/01/2010

אבל אל תפחדי מהתיק האישי, את צריכה לפחד להשאר במצב שאת נמצאת בו.
    אנשים מפחדים מדי שירשמו עליהם דברים, גיליתי את זה גם עם חברות שלי בצבא, שזה כאילו נורא שיהיה רשום שהן הולכות לקב"ן, אבל זה לא כזה נורא, והרישום הוא דבר שולי שבשולי לעומת העזרה שיכולים להציע לך אם רק תפני לאנשי מקצוע נכונים.

מה את מעדיפה? לצאת מזה עם כמה אותיות שחורות על כמה דפים לבנים, או להמשיך לסבול אבל שהדפים יהיו ריקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללורן

לירן רוגב
    06/01/2010

גם הפרעות אכילה וגם שימוש בסמים הן בעיות חמורות ומאיימות שדורשות טיפול מקצועי, מהיר ומתאים. מאד ייתכן שקיים קשר בין הדברים, כפי שאת בעצמך כותבת - בשני המקרים לא פעם מדובר בניסיון לווסת תחושות מצוקה ולקבל מענה לצרכים רגשיים דרך ה"פתרונות" הלא כל כך מוצלחים האלו, בלשון המעטה. במקרים רבים הסימפטומים האלו גם מופיעים בתגובה לאירועים טראומתיים בחיים, ואם זה המקרה צריך לקחת בחשבון גם טיפול שייתן מענה לנושא הזה. כך או אחרת, חשוב לקבל מענה טיפולי גם אם זה לא דרך אשפוז. אם אינך רוצה לגשת דרך קופות החולים את יכולה לברר אפשרויות לטיפולים פרטיים מתאימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו