ילד 4- צימצום אפשריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד 4- צימצום אפשריות
    אורית
    06/01/2010

לבני בן 4+ תפריט מצומם של מאכלים,ירקות+פירות טרי ,מבושל, במחית בעוגה או בכל צורה שהיא לא עוברים אצלו את סף הכניסה לפה (אפילו לא גלידה בטעם פרי).
    כבר תקופה אנחנו מרגישים שמיום ליום התפריט שלו מצטמצם,לגן אפשר לקחת רק לחמניה עם חביתה ועדיף מבחינתו לחמניה בלי כלום,בצהרון נאמר לי שהוא אוכל ארוחה (חמה) טובה, אך לאחר מכן הוא כמעט ואניו אוכל דבר.שוקלד ורק בצורת מקופלת יתקבל בברכה, על הגבינה הוא גם ויתר וארוחת ערב היא תעלומה בפני עצמה או רק שניצל או רק פסטה פתיתים וכ"ו ,אפילו את המעדון הוא כבר לא ממש מסיים.
    בבוקר ארוחת בוקר בבית היא קונפלקס מסוג מסיום.
    הוא לא מוכן שצלחות של ירקות היו ברדיוס שלו כשאנחנו יושבים לאכול.
    אנחנו מציעים לו כל בוקר ירקות או פרי לגן והוא מסרב.
    אביו גם לא אוכל ירקות טרים אך לעומת בננו אוכל ירקות מבושלים ופירות במיצים או שייקים. ואנחנו משתלדים לשתף את בננו עד כמה שניתן בתהליך.
    אני יודעת שיש מאפינים של גיל,יש אופי של ילדים, אבל אין בו שום רצון לנסות דברים חדשים,אני מרגישה שיש לו רתיעה רק מהמחשבה על התחושה של חלק מהמאכלים בפה.
    אשמח לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד 4- צימצום אפשריות

הוספת תגובה

• תשובה לאורית

יעל שטראוס-הנדל
    11/01/2010

שלום אורית,
    אני ממליצה לפנות למרכזים המיועדים לתזונת ילדים, יש מקומות שמתמחים בתחום זה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו